la casă În concluzie: 0,00 Lei
  Luni-Vineri 10:30-16:00
box

Livrare în termen de 2-5 zile lucrătoare.

car

Veți primi un număr de urmărire pentru a vă urmări expedierea.

calendar

Până la 21 de zile politica de returnare

product-return

Se intoarce la depozitul intern fara probleme

awards

Magazin oficial Zenwire

credit-card

Plăți sigure și convenabile.

star

Cumpărați în siguranță. Vom avea grijă de drepturile dumneavoastră.

Hub-uri și adaptoare USB-C pentru computere cu Windows, Android și Linux

HUB 4x USB 3.0 HUB USB-C 5-în-1 Zenwire HUB 4x USB 3.0 HUB USB-C 5-în-1 Zenwire
Furnizor: Zenwire
Preț:

76,32 Lei

buc.
Afișați mai multe

Diversitate pentru diferite sisteme de operare

Te-ai întrebat vreodată cum să faci mai ușor să lucrezi cu mai multe dispozitive pe platforme diferite? Indiferent dacă utilizați Windows, Android, Mac sau orice distribuție Linux, vă oferim hub-uri și adaptoare care vă vor satisface perfect nevoile. Folosind hub-uri și adaptoare USB-C de la Zenwire, lider în accesorii pentru computer, poți fi sigur că produsul achiziționat nu va fi doar extrem de funcțional, ci și durabil și fiabil.

• Versatilitate: hub-urile și adaptoarele noastre USB-C sunt compatibile cu dispozitivele care rulează pe diferite sisteme de operare - de la Mac, prin Windows, la Linux.
• Brand: Oferim doar produse originale Zenwire, ceea ce este o garanție a calității și fiabilității.

Extindeți capacitățile computerului dvs

În zilele noastre, pe măsură ce computerele devin din ce în ce mai compacte, ele își pierd adesea funcționalitatea în ceea ce privește porturile disponibile. Dar de ce să renunți la funcții suplimentare când le poți recupera cu ușurință?

• Mai multe porturi: Datorită hub-urilor noastre, vă puteți extinde computerul cu porturi suplimentare USB-C, Ethernet, HDMI sau chiar DisplayPort.
• Diverse configurații: Oferim adaptoare cu diverse funcții, de la simplu 3-în-1 la 12-în-1 avansat. Datorită acestui lucru, vei găsi întotdeauna ceva potrivit pentru tine.
• Adaptați-vă la diferite nevoi: vă lipsește un port Ethernet de pe laptop? Nici o problemă. Trebuie să conectați un monitor suplimentar? Avem ceva pentru tine. Iar dacă monitorul tău nu are intrare HDMI, dar are DisplayPort - vei găsi și la noi o soluție potrivită.

Adaptoare pentru aplicatii specializate

Nu toată lumea are nevoie doar de adaptoare standard. Pentru utilizatorii mai avansați care au nevoie de soluții specializate, oferim adaptoare chiar și pentru plăcile grafice externe.

• Suport pentru Macbook Pro M1, M2: Adaptoarele noastre funcționează perfect cu cele mai recente modele de Macbook, dar și cu computerele All in One.
• Varietate de porturi: Oferta noastră include hub-uri care combină toate configurațiile de porturi posibile. Indiferent de ce ai nevoie, avem soluția potrivită pentru tine.

Fiecare computer sau smartphone are limitările sale, dar datorită hub-urilor și adaptoarelor noastre le puteți depăși cu ușurință. Oferim suport pentru o gamă largă de dispozitive și sisteme de operare, asigurând în același timp cea mai înaltă calitate și fiabilitate. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră și să alegeți cea mai bună soluție pentru dvs.!

înalt
Magazinul este în modul de previzualizare
Vezi versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper.pl