la casă În concluzie: 0,00 Lei
  Luni-Vineri 10:30-16:00
box

Livrare în termen de 2-5 zile lucrătoare.

car

Veți primi un număr de urmărire pentru a vă urmări expedierea.

calendar

Până la 21 de zile politica de returnare

product-return

Se intoarce la depozitul intern fara probleme

awards

Magazin oficial Zenwire

credit-card

Plăți sigure și convenabile.

star

Cumpărați în siguranță. Vom avea grijă de drepturile dumneavoastră.

CONDUCERE OPTICĂ

Într-o eră a laptopurilor ultra-subțiri fără unitate CD/DVD, sunt foarte utile inscriptoarele externe care se conectează la un laptop sau la un computer prin intermediul unui cablu USB. Unitatea poate fi conectată la un computer cu ajutorul unui cablu USB 2.0 sau USB 3.0. Acestea sunt utilizate pentru înregistrarea și redarea de clipuri video, fotografii sau pentru instalarea de jocuri și software. Atunci când achiziționați, verificați vitezele de citire și de scriere oferite de dispozitiv. Un aspect important în alegerea unității potrivite este și formatul datelor citite, cum ar fi : DVD, CD sau Blu-Ray.

De ce sunt atât de importanți parametrii unei unități optice?

Dacă doriți să redați un disc Blu-ray, de exemplu, dar laptopul dvs. nu are instalat software-ul corespunzător, utilizarea unui recorder extern vă va permite să vizionați conținutul fără probleme. Puteți utiliza acest dispozitiv și în cazul în care computerul dumneavoastră nu dispune de o unitate optică sau dacă trebuie să instalați software de pe discuri DVD/CD. Cu toate acestea, merită reținut faptul că o unitate nu este egală. Aici, parametrii tehnici ai unității optice ar trebui să domine alegerea dumneavoastră. Cea mai importantă dintre acestea este viteza. Imaginați-vă vechile unități integrate în laptopuri sau în computerele desktop. Era nevoie de o veșnicie pentru a inscripționa discuri și, în ritmul actual de viață, o astfel de soluție ar fi un eșec total. De aceea, producătorii au venit în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor de unități optice și au făcut întregul proces mult mai eficient. Acum puteți inscripționa un disc în doar câteva momente. Dar nu vă lăsați păcăliți de promisiuni deșarte - alegeți cu grijă și citiți cu mare atenție ce oferă unitatea.

Unități externe CD/DVD ROM de la Zenwire

Este mai mult decât simple promisiuni - hardware-ul nostru Zenwire chiar funcționează rapid! Dar dacă nici măcar acest lucru nu este suficient, vă putem oferi o garanție de satisfacție și promitem o durată de viață lungă pentru o astfel de unitate, deoarece suntem încrezători în calitatea acesteia. Suntem specializați în hardware pentru calculatoare care este conceput pentru a vă ușura sarcinile de calcul de zi cu zi. De asemenea, noi înșine folosim zilnic soluțiile noastre, așa că suntem foarte familiarizați cu fiecare piesă de hardware oferită. De aici și încrederea noastră în fiabilitatea produselor Zenwire.

Întrebări?

Vom fi bucuroși să vă răspundem și să vă ajutăm să alegeți cel mai bun hardware care să vă satisfacă nevoile și să vă facă viața mai ușoară. Contactați-ne pentru toate informațiile despre echipamentele disponibile pentru vânzare.

 

înalt
Magazinul este în modul de previzualizare
Vezi versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper.pl