la casă În concluzie: 0,00 Lei
  Luni-Vineri 10:30-16:00
box

Livrare în termen de 2-5 zile lucrătoare.

car

Veți primi un număr de urmărire pentru a vă urmări expedierea.

calendar

Până la 21 de zile politica de returnare

product-return

Se intoarce la depozitul intern fara probleme

awards

Magazin oficial Zenwire

credit-card

Plăți sigure și convenabile.

star

Cumpărați în siguranță. Vom avea grijă de drepturile dumneavoastră.

ÎNCĂRCĂTOARE AUTO - ÎNCĂRCARE PE DRUM

Încărcătoarele sunt foarte utile în călătoriile în familie, dar și în călătoriile de afaceri. Acestea sunt indispensabile atunci când dispozitivul care vă ghidează spre destinație se descarcă. Cu un încărcător pentru mașină, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la nivelul de energie al telefonului dumneavoastră. Modelele din gama noastră se potrivesc atât la autoturisme, cât și la camioane. Încărcătorul auto USB are toate caracteristicile de siguranță necesare pentru o utilizare în siguranță.

VA FUNCȚIONA ÎNCĂRCĂTORUL CU TELEFONUL MEU?

Atunci când alegeți un încărcător, acordați atenție vitezei de încărcare și compatibilității cu dispozitivul dvs. Încărcătoarele auto din gama noastră sunt echipate cu standardul de încărcare rapidă Quick Charge. În plus, este o idee bună ca încărcătorul să aibă un cablu inclus. De asemenea, este important ca încărcătorul auto să fie fabricat din materiale de înaltă calitate, rezistente la deteriorări mecanice. Dacă telefonul dvs. acceptă încărcarea inductivă, puteți alege încărcătoarele QI.

De ce ar trebui să alegeți un încărcător auto Zenwire?

În primul rând datorită calității pe care nu o veți găsi nicăieri altundeva. Încărcătoarele auto Zenwire cu funcție de încărcare rapidă sunt realizate cu cea mai mare grijă și oferă o nouă dimensiune a confortului. Producătorul a depus eforturi considerabile pentru a se asigura că încărcătorul are un aspect îngrijit și elegant. Nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la deteriorarea interiorului mașinii dumneavoastră. Designul exclusivist al încărcătoarelor noastre va asigura menținerea esteticii interiorului. În plus, producătorul vă oferă o garanție, care, în cazul unor probleme de funcționare a echipamentului (deși acest lucru nu se întâmplă practic niciodată), vă va permite să schimbați echipamentul cu unul nou sau să îl reparați.

Este, de asemenea, o idee excelentă de cadou într-o situație în care doriți să oferiți ceva unic, dar practic, unei persoane apropiate.

După cum arată experiența noastră, suporturile auto cu funcție de încărcare devin un cadou din ce în ce mai popular pentru cei dragi care petrec mult timp la volan. O astfel de soluție oferă siguranță în utilizare și îmbunătățește, de asemenea, confortul la volan, ceea ce are un efect pozitiv asupra șoferului! Ambalajul în care este conținut încărcătorul este elegant, astfel încât nu este nevoie să împachetați acest articol ca și cadou.

Lasă-te uimit de calitatea și valoarea vizuală, precum și de funcționalitatea acestor soluții!

Nu uitați, de asemenea, că puteți face un cadou chiar dumneavoastră, iar aceste suporturi pentru încărcătoare sunt alegerea perfectă!

înalt
Magazinul este în modul de previzualizare
Vezi versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper.pl