la casă În concluzie: 0,00 Lei
  Luni-Vineri 10:30-16:00
box

Livrare în termen de 2-5 zile lucrătoare.

car

Veți primi un număr de urmărire pentru a vă urmări expedierea.

calendar

Până la 21 de zile politica de returnare

product-return

Se intoarce la depozitul intern fara probleme

awards

Magazin oficial Zenwire

credit-card

Plăți sigure și convenabile.

star

Cumpărați în siguranță. Vom avea grijă de drepturile dumneavoastră.

Încărcătoare cu inducție, wireless, încărcare rapidă a telefoanelor.

Încărcător cu inducție - vă permite să vă încărcați telefonul fără fir într-un mod rapid și convenabil, astfel încât să vă încărcați smartphone-ul fără a fi nevoie să îl conectați la priză.

Încărcarea inductivă este inițiată prin plasarea unui dispozitiv compatibil pe încărcătorul fără fir. Încărcătorul QI va fi excelent pentru persoanele care doresc să își folosească dispozitivul pentru a efectua apeluri telefonice, a scrie și a primi e-mailuri sau mesaje text în timp ce se încarcă.

Caracteristicile speciale de siguranță îl protejează împotriva supraîncălzirii sau a scurtcircuitelor. Încărcătoarele noastre ating viteze de încărcare de 10W, 15W și 20W. Utilizarea unui încărcător fără fir favorizează utilizarea optimă a bateriei. Ca urmare, bateria își păstrează durata de viață. Este inclus un cablu de 0,5 m. Încărcătoarele inductive pentru telefonul dumneavoastră oferă posibilitatea de încărcare rapidă (FAST CHARGE). Dacă vă întrebați ce încărcător inductiv va fi potrivit. Încărcătoarele noastre wireless se potrivesc pentru Apple, Samsung, Xiaomi, precum și Huawei și multe alte smartphone-uri cu încărcare wireless QI.

Încărcătoarele inductive sunt o soluție din ce în ce mai populară folosită de producători. Designul lor futurist și tehnologia unică permit un confort pe care niciun alt încărcător nu l-a atins în întreaga istorie a acestor dispozitive. Lipsa unui cablu de conectare a telefonului la încărcător este cu siguranță un mare avantaj, aceasta fiind principala caracteristică a acestor dispozitive care este impulsionată de cumpărătorii de telefoane. Încărcarea fără fir este o soluție pentru vremurile noastre. Încărcătorul inductiv în sine îi va permite să rămână plăcut din punct de vedere estetic, de exemplu, pe un birou sau pe o noptieră.

Încărcătoarele wireless sunt, de asemenea, răspunsul la problemele comune ale utilizatorilor de smartphone-uri. Cabluri încurcate, prize de încărcare rupte, probleme de conectare a telefonului cu un încărcător tradițional cu cablu - în momentul în care vă decideți să folosiți un încărcător inductiv, aceste probleme vor înceta să mai existe pentru dumneavoastră!

Desigur, merită menționat faptul că ar trebui să alegeți încărcătoare de la producători consacrați care au aprobările relevante. Doar astfel de încărcătoare vor fi sigure pentru dispozitivele dumneavoastră, dar și pentru dumneavoastră. Dispozitivele îndoielnice pot provoca pagube materiale și uneori chiar vătămări corporale. Verificați oferta noastră - vă garantăm cele mai bune soluții de calitate.

Vedeți și produsele din categoriile: încărcătoare de rețea, încărcătoare de mașină și powerbanks și cabluri de încărcare.

înalt
Magazinul este în modul de previzualizare
Vezi versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper.pl