la casă În concluzie: 0,00 Lei
  Luni-Vineri 10:30-16:00
box

Livrare în termen de 2-5 zile lucrătoare.

car

Veți primi un număr de urmărire pentru a vă urmări expedierea.

calendar

Până la 21 de zile politica de returnare

product-return

Se intoarce la depozitul intern fara probleme

awards

Magazin oficial Zenwire

credit-card

Plăți sigure și convenabile.

star

Cumpărați în siguranță. Vom avea grijă de drepturile dumneavoastră.

Dacă sunteți în căutarea unui suport auto pentru telefonul dvs. cu un încărcător inductiv încorporat, avem produsul perfect.

Suportul nostru de încărcare wireless pentru mașină este compatibil cu toate telefoanele care acceptă încărcarea prin inducție și poate fi personalizat pentru a se potrivi nevoilor tale. Cu acest suport de telefon pentru mașină, nu vă veți mai face niciodată griji cu privire la durata de viață a bateriei!

De ce să alegeți un încărcător inductiv încorporat într-un suport auto?

Un suport auto cu încărcător cu inducție încorporat este o alegere excelentă pentru clienții care doresc să își încarce telefonul în timp ce conduc în același timp. Încărcarea nu va interfera în niciun fel cu utilizarea, de exemplu, a funcțiilor de navigație sau a apelurilor telefonice hands-free.

Suporturile pentru telefoane auto cu o placă de încărcare wireless integrată vor contribui la reducerea distragerii atenției și vor oferi o experiență mai sigură pe șosea. Încărcătoarele auto inductive sunt unul dintre cele mai populare produse ale noastre! Un suport auto cu încărcător inductiv încorporat este ușor de utilizat și vă va menține în siguranță în timpul condusului.

Kitul gata de utilizare în care veți găsi suportul auto cu încărcător wireless include un manual de instrucțiuni în limba poloneză, un cablu de alimentare de la USB la USB-C, o clemă pentru grila de eșapament care vă va permite să montați produsul pe gurile de aerisire aflate la vedere și un ambalaj elegant, care poate fi folosit la rândul său ca ambalaj de cadou în cazul în care doriți să oferiți cuiva un astfel de dispozitiv.

Un avantaj suplimentar este sistemul de prindere a suportului pe telefon activat prin atingerea părții din spate a suportului. Brațele se vor strânge singure, fără a fi nevoie să le reglați manual, după ce le atingeți în punctul potrivit.

Când vine vorba de utilizarea propriu-zisă și de setarea unghiului sau a orientării telefonului prins într-un astfel de suport, producătorul s-a ridicat la înălțimea provocării și vă lasă la dispoziție o gamă largă de opțiuni de setare. Suportul se înclină în toate planurile, astfel încât îl puteți ajusta perfect la nevoile dumneavoastră!

Consultați acum gama noastră de suporturi auto pentru telefoane cu încărcare inductivă și comandați imediat - vă garantăm satisfacția și funcționarea fiabilă pentru o perioadă lungă de timp!

Căutați alte produse dintr-o categorie similară? Oferta noastră include, de asemenea, încărcătoare, cabluri USB, adaptoare, conectori, convertoare, hub-uri, stații de andocare și multe alte dispozitive electronice care vă vor ușura activitățile de zi cu zi. Aruncați o privire la oferta noastră la zenwire.eu. Suntem la dispoziția dumneavoastră!

înalt
Magazinul este în modul de previzualizare
Vezi versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper.pl