la casă În concluzie: 0,00 Lei
  Luni-Vineri 10:30-16:00
box

Livrare în termen de 2-5 zile lucrătoare.

car

Veți primi un număr de urmărire pentru a vă urmări expedierea.

calendar

Până la 21 de zile politica de returnare

product-return

Se intoarce la depozitul intern fara probleme

awards

Magazin oficial Zenwire

credit-card

Plăți sigure și convenabile.

star

Cumpărați în siguranță. Vom avea grijă de drepturile dumneavoastră.

Adaptor Lightning Ethernet Rj45 LAN iPhone iPad Adaptor Lightning Ethernet Rj45 LAN iPhone iPad
Furnizor: Zenwire
Preț:

89,02 Lei

Regular price: 114,47 Lei

Lowest price: 101,77 Lei
buc.
Afișați mai multe
  • Reducere

Hub-uri USB-C 3.1 Zenwire compatibile cu Thunderbolt 3.0. Îmbunătățiți capacitățile Macbook-ului dvs. cu un adaptor USB-C pentru laptop și telefon !


Hub-urile și adaptoarele USB-C Zenwire sunt principala noastră categorie de produse în care suntem specializați. Separatoarele noastre USB-C 3.1 vă permit să vă extindeți dispozitivele, cum ar fi Macbook, smartphone-uri Android sau laptopuri Windows, cu porturi suplimentare. Cu adaptoarele noastre USB C, vă puteți îmbunătăți echipamentul cu porturi precum USB 3.0, HDMI 4K, Thunderbolt 3.0, Ethernet RJ-45 cu tehnologie Gigabit 1000 Mbps, mini Jack, carduri SD și micro SD, port USB C Power Delivery, astfel încât să puteți utiliza și încărca echipamentul în același timp. Cu aceste caracteristici, adaptorul USB-C poate acționa ca un cititor de carduri, stație de andocare sau adaptor de rețea. 

Hub USB-C pentru a vă ajuta să extindeți porturile de pe laptop

Decideți singur cum doriți să extindeți capacitățile laptopului dvs. cu hub-urile noastre Zenwire USB-C. Puteți alege un multiport 3in1, 7in1, 9in1 și 10in1 Type-C. Pentru cei care au nevoie de o soluție mai simplă, avem un cablu USB-C 3.1 la HDMI 4K pentru a vă putea conecta telefonul, tableta sau computerul la un monitor sau televizor. Este compatibil ca un adaptor Thunderbolt 3.0 și puteți utiliza toate produsele noastre ca adaptor pentru Macbook. Cablul USB tip C la HDMI funcționează ca un adaptor MHL la HDMI.

Multe dintre divizoarele noastre USB de tip C funcționează cu Samsung DEX și Huawei Easy Projection (modul de proiecție), astfel încât vă puteți conecta smartphone-ul, telefonul sau tableta la adaptorul nostru și îl puteți folosi ca pe un computer. Toate adaptoarele noastre USB-C 3.1 sunt compatibile atât cu Mac OS, cât și cu Windows 10 și Android. Multe dintre ele funcționează și cu tabletele iPad Pro echipate cu USB-C 3.1. Toate adaptoarele noastre sunt compatibile cu Thunderbolt 3.0.

Ce adaptor USB-C ar trebui să aleg? Butucii Zenwire sunt soluția!

Folosiți adaptoarele Zenwire la fel ca o stație de andocare pentru a vă conecta laptopul, cum ar fi Dell XPS, HP Envy, HP Spectre, Microsoft Surface GO, Lenovo Carbon X1 și anumite modele Yoga, Huawei Matebook X, X Pro, E, Asus Zenbook și Flip, Apple Macbook Air și Pro cu ecrane de 12, 13, 15 și 16 inchi. Hub-ul nostru USB-C pentru Macbook Pro și Air este o alegere excelentă pentru a extinde capacitățile dispozitivelor Apple. Acestea vor funcționa excelent ca adaptor Thunderbolt 3.0.

Extindeți capacitățile laptopului dvs. cu funcționalități suplimentare. Hub-urile noastre USB C vă permit să conectați dispozitive precum monitoare, proiectoare, televizoare, imprimante, încărcătoare, șoareci, carduri de memorie, cabluri de internet, unități CD externe, căști, difuzoare și multe altele la computerul dumneavoastră.

Produsele noastre se caracterizează prin manoperă de înaltă calitate, design elegant, preț accesibil și asistență după cumpărare.

înalt
Magazinul este în modul de previzualizare
Vezi versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper.pl