la casă În concluzie: 0,00 Lei
  Luni-Vineri 10:30-16:00
box

Livrare în termen de 2-5 zile lucrătoare.

car

Veți primi un număr de urmărire pentru a vă urmări expedierea.

calendar

Până la 21 de zile politica de returnare

product-return

Se intoarce la depozitul intern fara probleme

awards

Magazin oficial Zenwire

credit-card

Plăți sigure și convenabile.

star

Cumpărați în siguranță. Vom avea grijă de drepturile dumneavoastră.

CARD DE MEMORIE SD

Acesta este unul dintre cele mai populare medii de stocare utilizate pentru a salva fotografii, videoclipuri și date pe telefon, cameră foto, tabletă sau chiar laptop. Capacitatea cardurilor din gama noastră este suficientă atât pentru amatori, cât și pentru uz profesional. Calitatea excelentă a produselor este evidențiată de garanția pe viață a producătorului. Vindem carduri de memorie pentru utilizarea la școală, la serviciu și la universitate. Un card de memorie poate extinde spațiul de date de pe smartphone-ul dumneavoastră.

Când merită să cumpărați un card de memorie SD?

Dacă sunteți pasionat de fotografie, aveți nevoie de mai mult spațiu virtual pentru a vă stoca realizările digitale sau pur și simplu doriți să vă asigurați că nu rămâneți fără spațiu în timp ce vă desfășurați activitatea sau pasiunea. Un card de memorie SD este întotdeauna o alegere bună!

UNITATE FLASH USB - SUPORTUL UNIVERSAL DE DATE

Atunci când alegeți un stick USB, trebuie să acordați atenție capacității produsului. Optați pentru mărci de încredere atunci când alegeți o unitate flash, astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji cu privire la securitatea datelor dumneavoastră. O unitate flash este o modalitate convenabilă de a vă păstra datele la îndemână. Puteți atașa produsul la chei și nu vă faceți griji că ați uitat să îl luați cu dumneavoastră. Este important ca atunci când alegeți o unitate flash să acordați atenție interfeței USB pe care o suportă, aceasta putând fi compatibilă cu USB 3.0 sau USB 2.0.

Pentru cine va fi un memory stick soluția potrivită?

Pentru toată lumea, de fapt! Dacă aveți nevoie de o modalitate de a stoca și de a transfera rapid fișiere mari, cum ar fi videoclipuri, fotografii sau prezentări. Dacă doriți să fiți sigur că datele dvs. sunt întotdeauna cu dvs. și că nu contează dacă sunteți acasă sau în mișcare. Stick-urile de memorie sunt compatibile atât cu Windows, cât și cu Mac OS X, așa că ne vom asigura că vă puteți muta datele în orice direcție.

De unde puteți cumpăra un card de memorie?

Puteți cumpăra un card de memorie din magazinul nostru sau din orice alt magazin de electronice. Cu toate acestea, la noi veți beneficia de sprijinul consilierilor care vă vor ajuta să alegeți în mod cinstit soluțiile potrivite pentru nevoile dumneavoastră. Oferim carduri de memorie de la cele mai cunoscute mărci, cum ar fi Kingston și GOODRAM. Ne concentrăm pe calitate - a produselor și a serviciilor - care împreună vă vor oferi cea mai bună experiență de cumpărare. Zenwire.eu este un magazin condus cu pasiune, unde veți găsi întotdeauna ceea ce aveți nevoie.

Dacă aveți întrebări, vă puteți adresa oricând consilierilor noștri. Și nu uitați - vă oferim o garanție pentru lucrurile pe care le cumpărați, așa că nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic!

înalt
Magazinul este în modul de previzualizare
Vezi versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper.pl