la casă În concluzie: 0,00 Lei
  Luni-Vineri 10:30-16:00
box

Livrare în termen de 2-5 zile lucrătoare.

car

Veți primi un număr de urmărire pentru a vă urmări expedierea.

calendar

Până la 21 de zile politica de returnare

product-return

Se intoarce la depozitul intern fara probleme

awards

Magazin oficial Zenwire

credit-card

Plăți sigure și convenabile.

star

Cumpărați în siguranță. Vom avea grijă de drepturile dumneavoastră.

Luminile de noapte cu telecomandă sunt soluția perfectă, care nu doar luminează, ci și decorează frumos. Luminile noastre de noapte cu LED-uri cu telecomandă pentru copii sunt disponibile într-o gamă largă de culori. Totul pentru ca micuțul dumneavoastră să se simtă în siguranță și confortabil. Acestea sunt fabricate din silicon, care este un material sigur și nu permite ca lumina de noapte să se spargă dacă este scăpată, sunt ideale pentru copii!

DE CE AU NEVOIE COPIII DE LUMINĂ PE TIMP DE NOAPTE?

Lumina creează un sentiment de siguranță la copii, face ca o cameră întunecată să fie primitoare și îi scapă pe copii de frica de monștrii de sub pat sau din dulap. Lumina blândă a luminii de noapte cu LED din silicon vă va permite să vă relaxați și să adormiți încet. În plus, telecomanda inclusă în set vă permite să reglați intensitatea luminii, precum și culoarea luminii pe care doriți să o aprindeți. Merită menționat faptul că anumite culori te ajută să adormi, dar și să te trezești. Anumite culori stimulează creierul să acționeze, în timp ce altele ne fac să ne calmăm și să ne relaxăm. Setul include o lampă de noptieră împreună cu o telecomandă pentru a facilita și mai mult controlul acesteia.

Lămpile de noptieră pentru copii din gama noastră sunt răspunsul la nevoile copiilor și ale părinților lor. Acestea sunt disponibile sub formă de animale, care se vor potrivi perfect cu decorul camerei copiilor. Acestea sunt fabricate din silicon, care este complet sigur pentru micuțul dumneavoastră, astfel încât, chiar dacă este mușcat, copilul dumneavoastră va rămâne în siguranță. Lămpile în formă de unicorn, pisică sau ursuleț de pluș sunt soluția perfectă pentru orice copil mic.


Telecomanda inclusă în set vă va permite să controlați lampa de la distanță, astfel încât nu vă faceți griji că vă veți trezi din nou copilul împiedicându-vă de un labirint de jucării încercând să ajungeți la locul unde este setat. Trebuie doar să apăsați un buton și lumina se stinge, iar copilul dumneavoastră nici măcar nu o va observa în somn.


Dar cel mai mare avantaj este faptul că poate fi reîncărcat prin intermediul unui cablu USB. Părinții apreciază aceste lumini pentru că le pot lua cu ei oriunde merg. Un element familiar pentru copilul de acasă îl va ajuta să se liniștească într-un loc nou (în vacanță, cu familia sau prietenii) și va crea un mediu familiar și sigur pentru a adormi.


Lămpile de noptieră colorate sunt disponibile la noi pe baza principiului "primul venit, primul servit", astfel încât să vă puteți bucura de ele acasă în doar câteva zile.


Ne concentrăm pe calitate - vă garantăm satisfacția dvs. cu achiziția. Zenwire.eu este un magazin pe care vă puteți baza întotdeauna. Bine ați venit!

înalt
Magazinul este în modul de previzualizare
Vezi versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper.pl