la casă În concluzie: 0,00 Lei
  Luni-Vineri 10:30-16:00
box

Livrare in 2-5 zile lucratoare

car

Veți primi un număr de urmărire pentru a vă urmări expedierea.

calendar

Nu mai mult de 14 de zile pentru retur

product-return

Revenire fără probleme la depozit.

awards

Magazinul oficial Zenwire.

credit-card

Plăți sigure și convenabile.

star

Program de fidelizare. Răscumpărați punctele pentru reduceri la achiziții viitoare.

ADATA SATA III 2,5 "SU650 512GB SSD ADATA SATA III 2,5 "SU650 512GB SSD
Furnizor: Zenwire
Preț:

117,20 Lei

Regular price: 445,45 Lei

Lowest price: 445,45 Lei
buc.
Afișați mai multe
  • Reducere

ACCESORII PENTRU CALCULATOARE ȘI LAPTOPURI

Produsele din această categorie pot crește gradul de utilizare a dispozitivului sau îl pot menține curat și pot face ca laptopul sau computerul să fie mai ușor de utilizat. Adaptoarele, camerele web, precum și stick-urile de memorie sau cardurile de memorie pot contribui la extinderea capacităților laptopului dumneavoastră. Unitățile optice care pot reda CD-uri sau DVD-uri sunt foarte utile în absența unităților din notebook-urile moderne și subțiri. Cardurile de memorie sunt utile pentru a mări capacitatea de stocare a datelor pe computer. Adaptoarele îmbunătățesc ergonomia notebook-ului dumneavoastră și măresc numărul de aplicații posibile ale dispozitivului dumneavoastră. Aici veți găsi produse cosmetice pentru curățarea dispozitivelor electronice: geluri de curățare a ecranului, aer comprimat. Veți găsi, de asemenea, accesorii de alimentare: benzi de supratensiune și baterii.

GELURI, LICHIDE ȘI ȘERVEȚELE PENTRU CURĂȚAREA ECRANULUI

Gadgeturile electronice sunt ușor de murdărit de mâncarea sau băuturile vărsate. Prin urmare, dispozitivele de curățare a ecranului sunt accesorii esențiale pentru dispozitivele mobile. În funcție de materialul ecranului, trebuie selectat accesoriul corespunzător. Gama noastră include șervețele atât pentru ecrane din plastic, cât și pentru ecrane din sticlă. Oferim, de asemenea, geluri și lichide pentru curățarea ecranelor.

STAȚII DE ANDOCARE ZENWIRE

Stațiile de andocare pentru laptopuri și tablete extind capacitățile dispozitivului dvs. mobil. Le puteți utiliza cu un monitor sau un televizor mai mare, le puteți conecta diferite dispozitive prin USB, eSATA sau cablu de rețea. Stațiile de andocare sunt soluții practice care vă mențin productivitatea chiar și atunci când sunteți în mișcare. De asemenea, acestea sunt accesorii excelente pentru conectarea mai multor dispozitive digitale.

ÎNTRERUPĂTOARE ȘI ADAPTOARE ZENWIRE

Această categorie conține comutatoare, adaptoare, divizoare și extensii video Zenwire care vă permit să lucrați cu mai multe dispozitive simultan prin comutarea între ele. Comutatoarele Zenwire sunt o alternativă convenabilă la un hub USB, deoarece permit ca un singur port de tastatură, mouse și video să fie partajat cu mai multe calculatoare, transferând în același timp date la viteze mari.

MOUSE ȘI TASTATURI

La noi veți găsi tampoane pentru mouse și tastatură de cea mai bună calitate, care vor dura mai mult decât tampoanele medii disponibile pe piață. Vă garantăm o calitate pe care am testat-o noi înșine! Folosim cu succes mousepad-urile Zenwire de ani de zile și, la fel ca mulți dintre clienții noștri fideli, le recomandăm cu mare succes!

înalt
Magazinul este în modul de previzualizare
Vezi versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper.pl