la casă În concluzie: 0,00 Lei
  Luni-Vineri 10:30-16:00
box

Livrare în termen de 2-5 zile lucrătoare.

car

Veți primi un număr de urmărire pentru a vă urmări expedierea.

calendar

Până la 21 de zile politica de returnare

product-return

Se intoarce la depozitul intern fara probleme

awards

Magazin oficial Zenwire

credit-card

Plăți sigure și convenabile.

star

Cumpărați în siguranță. Vom avea grijă de drepturile dumneavoastră.

WEBCAM

Dacă doriți să transmiteți imagini în timpul conversațiilor din aplicații precum MS Teams, Zoom, Meet sau Skype la rezoluție înaltă, alegeți camerele web Zenwire. Bucurați-vă de o calitate excelentă în timpul lecțiilor, cursurilor sau conferințelor online. Camerele web sunt dedicate atât utilizatorilor de desktopuri, cât și celor de laptopuri. Merită să dețineți o cameră web, deoarece aceasta este din ce în ce mai des utilizată pentru interviurile de angajare sau pentru conferințele video în cadrul companiilor.


REZOLUȚIA CAMERELOR WEB

În funcție de modelul de cameră web, puteți conta pe suport pentru rezoluție Full HD sau HD, microfon stereo. Fiți atenți la modelele care oferă o rezoluție mai mică, cum ar fi 640 × 480. Acestea sunt, de obicei, dispozitive învechite care se află pe rafturile din stoc. Luați în considerare o cameră HD (cu o rezoluție de 1280 × 720) dacă aveți o conexiune la internet cu lățime de bandă redusă. Rețineți că pentru publicul dumneavoastră, calitatea imaginii contează foarte mult, astfel încât camera web potrivită vă va permite să comunicați fără probleme cu persoana intervievată. Pentru cei care țin diverse tipuri de lecții, prelegeri sau prezentări online, calitatea imaginii este extrem de importantă. Cu o cameră web Zenwire, veți putea rezolva orice problemă cu această problemă o dată pentru totdeauna.

UTILIZAREA SIMPLĂ A CAMERELOR WEB

Dispozitivele pe care le oferim se disting prin ușurința de operare. Camera web este gata de utilizare de îndată ce este conectată la computer. Sistemul recunoaște automat camera web și instalează driverele necesare. Aceasta este o soluție așa-numită "Plug&Play", care nu necesită nicio activitate suplimentară la instalarea camerei web. Veți aprecia funcționarea intuitivă în timpul utilizării zilnice a camerei web. Aceasta va reduce semnificativ timpul de configurare și conectare a camerei web la computer, oferindu-vă mai mult timp pentru a vă pregăti pentru o discuție sau chiar pentru a vă face cafeaua de dimineață.

Zenwire vă pune la îndemână cele mai bune soluții.

Calitatea produselor noastre este apreciată de ani de zile de mulți utilizatori care au ales să își cumpere echipamentele de la noi. Zenwire vă va oferi o funcționare fără probleme, fără complicații și o calitate pe care nu o veți găsi la alți producători. Fiecare produs care este disponibil în magazinul nostru Zenwire.eu este, de asemenea, testat de către specialiștii noștri. Aceștia verifică parametrii dispozitivelor și le selectează doar pe cele mai bune, astfel încât să puteți obține cele mai bune rezultate de la ele.

Cu toate acestea, dacă aveți întrebări cu privire la acest produs sau la alte produse - vă rugăm să ne scrieți sau să ne sunați! Consilierii noștri vă vor ajuta să alegeți cel mai bun echipament și vă vor prezenta cele mai recente produse care vor face o diferență pozitivă în activitatea dumneavoastră zilnică cu dispozitivele dumneavoastră.

 

înalt
Magazinul este în modul de previzualizare
Vezi versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper.pl