la casă În concluzie: 0,00 Lei
  Luni-Vineri 10:30-16:00

Proiector Videoproiector Full HD 4K 19500lm 650ansi 300" 5000: 1 Android 9.0 WiFi 2.4 / 5 GHz Airplay Miracast Bluetooth 5.1 HDMI / VGA / Audio / LAN Zenwire Q9

Disponibilitate: Lipsa de disponibilitate
Preț: 1.755,69 Lei 1.781,13 Lei 1755.69
Cel mai mic preț cu 30 de zile înainte de promoție: 1.781,13 Lei If the product is sold for less than 30 days, the lowest price since the product went on sale is displayed.
sume buc.
 • Cumpărați și obțineți 1.370 demonstra SOCIETATE.
 • Schimbați-le cu produse și reduceri la achizițiile viitoare [?]
product-return

Întoarcere lină la punctul din România

box-orange

Livrare in 2-5 zile lucratoare [?]

star

Cumpărați cu încredere. Avem grijă de drepturile dumneavoastră.

express-delivery

Veți primi un număr de urmărire pentru a vă urmări expedierea.

calendar

Perioada de returnare este de până la 14 de zile

credit-card

Plăți sigure și convenabile

evaluarea produsului
Furnizor: Zenwire
Cod produs/SKU: 279

Descriere

Proiector Full HD 4K 9200lm WiFi Android 9 proiector

Proiector LED Zenwire Q9 4K Full HD 1080p cu Android 9.0, WiFi cu suport Miracast și Airplay, Bluetooth 5.1, luminozitate 19500lm (650 ansi) 5000: 1 45-300 inchi

Proiector Zenwire Q9  extrem  de avansat cu Android 9.0, WiFi, Bluetooth care asigură o experiență vizuală și sonoră de înaltă clasă. Creează-ți propriul home theater și bucură-te de el în fiecare zi. Vizionați filme, redați muzică, jucați jocuri și orice altceva la calitate înaltă pe marele ecran. Proiectorul are Android 9.0, WiFi și Bluetooth, Full HD nativ, luminozitate 19500 lm, 650 ansi, contrast 5000: 1, dimensiunea ecranului de până la 300 inci.

✅ PROIECTOR ZENWIRE Q9. CELE MAI IMPORTANTE CARACTERISTICI:

FUNCTII:

 • Sistem Android 9.0 SMART TV -  utilizați toate aplicațiile preferate precum  Youtube, Netflix, HBO, Spotify, browser Google Chrome  și altele direct pe proiector fără a fi nevoie de dispozitive suplimentare. Transformă-ți proiectorul într-un adevărat dispozitiv SMART fără limite. Datorită Android 9.0 încorporat, vă puteți bucura de funcționarea lină și confortabilă a aplicației.
 • WiFi încorporat  2,4 / 5 GHz  cu suport Miracast și Airplay   -  vizionați filme de pe smartphone, tabletă sau computer fără a fi nevoie să conectați proiectorul fără fir cu cabluri. Funcționează atât cu Apple IOS, Android și Windows. Suportul WiFi de 5 GHZ îmbunătățește semnificativ calitatea și stabilitatea semnalului.
 • Bluetooth 5.1 -  vă permite să vă conectați fără fir la un sistem audio, cum ar fi difuzoare, bare de sunet sau căști.
 • Și altele:  filtru de aer încorporat, suport pentru 23 de limbi în acest meniu în poloneză, boom încorporat, posibilitatea de a regla parametrii imaginii și contextul de afișare.
 • Cumpărați direct de la producătorul Zenwire.

IMAGINE ȘI CONECTORI:

 • Rezoluție nativă:  1920x1080p real Full HD cu posibilitatea de a reda fișiere și de a transmite în flux la rezoluție 4K,
 • Luminozitate:  19500lm (650 ansi) - bucurați-vă de o imagine excepțional de clară și luminoasă într-o cameră întunecată și chiar și într-o lumină ușoară.
 • Lampă:  160W, 19500lm (650 ansi), durata de viață de până la 30.000h,
 • Contrast:  5000: 1 - reproducere extrem de precisă a culorilor și negru profund,
 • Bluetooth 5.1 -  redă sunetul de la difuzoarele externe fără fir,
 • Conectori:  HDMI, VGA, mini mufă, 2x USB, AV, Ethernet RJ-45 (LAN)
 • Dimensiunea imaginii:  45-300 inchi,
 • Distanța de proiecție:  1,5-5m (metri),
 • Corecția trapezoidale a imaginii 4D -  Ajustare simplă a clarității și înclinării imaginii utilizând butonul, în plus, puteți regla sistemic unghiul de afișare a imaginii, astfel încât proiectorul să poată chiar să stea lateral pe perete și să afișeze în continuare imaginea corect,
 • Difuzor stereo încorporat 2x 5W,
 • Inclus:  adaptor de alimentare, telecomandă, cablu HDMI, cablu VGA, adaptor AV, suport care permite amplasarea în unghi a proiectorului, manual de utilizare, ambalaj cu bun gust,
 • Poate fi montat pe un trepied, perete sau trepied,
Proiector Proiector Full HD 4K 9200lm WiFi Android 9 EAN (GTIN) 5904507528379

✅ Proiector Zenwire Q9. Proiector SMART cu suport pentru Android 9.0.

 • Proiectorul Zenwire Q9 vine cu  Android 9.0 încorporat . Datorită acestui fapt, puteți utiliza toate aplicațiile populare disponibile și pe televizoarele inteligente, cum ar fi Netlix, HBO MAX, Amazon Prime, Disney +, Youtube, Google Chrome, Spotify și multe altele direct pe proiector, fără a fi nevoie de dispozitive suplimentare. .
 • Doar conectați-vă la WiFi și veți avea acces complet la funcționalitatea Android 9.0.
 • Sistemul Android 9.0 se caracterizează prin fluiditate ridicată și stabilitate de funcționare.
 • Proiectorul are o memorie încorporată de 16 GB, ceea ce mărește stabilitatea funcționării și vă permite să înregistrați fișiere pe acesta.
 • Sistemul Android 9.0 are acces la App Store, astfel încât să puteți descărca orice aplicație de care aveți nevoie.
 • Proiectorul acceptă mai multe versiuni lingvistice, inclusiv poloneză, engleză și multe altele.
Proiector Full HD Proiector 4K 9200lm WiFi Android 9 Cod producător Proiector Zenwire Q9 Android WiFi FullHD

✅ SCĂPAȚI DE LIMITĂRI DATORITĂ WIFI-ULUI ÎNCORPORAT CU SUPORT MIRACAST ȘI AIRPLAY. VIZUALIZAȚI IMAGINEA DE LA PROIECTOR FĂRĂ FIR.

Redați filme, fotografii, prezentări Power Point, jucați jocuri fără a aglomera cablurile  fără fir,  datorită suportului WiFii încorporat pentru AirPlay și Miracast. Proiectorul acceptă WiFi care funcționează la frecvențele de 2,4 GHz și 5 GHz.

WiFi compatibil cu următoarele sisteme:

 • Android
 • IOS (iPhone, iPad)
 • Windows 7, 8, 8.1, 10, 11

Funcționează cu orice tabletă Android sau IOS și laptopuri Windows cu transmisie wireless de imagini.

Suportul pentru WiFi în 5 GHz crește stabilitatea și fiabilitatea semnalului în timpul transmiterii imaginii de pe telefon.

Proiector Proiector Full HD 4K 9200lm WiFi Android 9 Adâncime produs 23,5 cm

✅ CLARITATE EXCEPȚIONALĂ A IMAGINII DATORITĂ SUPORTULUI NATIV FULL HD 1920X1080P ȘI REDĂRII 4K.

Proiectorul are o  rezoluție nativă Full HD 1920x1080p  , ceea ce înseamnă că puteți viziona multimedia la o definiție extrem de înaltă. Drept urmare, filmele sunt clare și clare, iar imaginea arată frumoasă. Combinată cu o luminozitate puternică de  9.200 lm (650 ansi)  și un contrast de  5.000: 1  , experiența vizuală este la  un nivel excepțional de ridicat, făcându-l lider în clasa sa de preț. De asemenea, proiectorul reproduce materiale la rezoluție 4K fără probleme. Imaginea proiectată poate ajunge  până la 300 de inchi , așa că vă puteți oferi o experiență ca într-un cinematograf cu un ecran imens.

Acest lucru face din proiectorul Zenwire Q9 o alegere excelentă pentru:

 • Utilizare zilnică,
 • Pentru vizionarea de filme de înaltă definiție,
 • Pentru joc,
 • Pentru vizionarea videoclipurilor muzicale,
 • Pentru vizionarea unei prezentări,
 • Pentru redarea conținutului de pe un telefon, laptop sau tabletă,
 • Ca înlocuitor de televizor - ecran imens de până la 300 inchi
 • Ca SMART TV - accesați Netflix, HBO MAX, Youtube, Amazon Prime, Disney +, Spotify, Google Chrome și multe altele (aplicațiile pot fi descărcate din App Store).
Proiector Proiector Full HD 4K 9200lm WiFi Android 9 Inaltime produs 11 cm

✅ INTRĂ ÎN LUMEA AUDIO. DECIDEȚI SINGUR CUM DORIȚI SĂ REDAȚI SUNETUL. 2 DIFUZOARE ÎNCORPORATE DE 5 W CARE ACCEPTĂ STEREO.

Proiectorul Zenwire Q9 are  încorporate 2 difuzoare duble de 5 W care acceptă redarea  stereo  . Bucurați-vă de sunet de înaltă calitate redând sunet direct de la proiector, fără a fi nevoie de difuzoare suplimentare.

Suportul pentru  Bluetooth 5.1  vă permite să redați audio fără fir, iar  portul mini jack încorporat  vă permite să conectați echipamente audio direct la proiector.

În plus, puteți reda sunetul în multe alte moduri care vă sunt convenabile:

 • Redarea sunetului direct de la difuzoare de la proiector,
 • Redarea sunetului prin căști cu fir prin mini mufă,
 • Redare de la difuzoarele conectate la mufa mini Jack,
 • Redare de la difuzoarele conectate fără fir datorită Bluetooth 5.1.
Proiector Proiector Full HD 4K 9200lm WiFi Android 9 Greutate produs cu ambalaj unitar 3 kg

✅ Aplicații versatile

Montarea cu  4 șuruburi  la  suportul de tavan sau un trepied  vă permite să modelați liber locul de utilizare a proiectorului, valorificând la maximum posibilitățile acestuia acasă și la birou. În plus, îl puteți pune pe un trepied.

Proiectorul vine cu un  mini braț  care vă permite să reglați poziția atunci când îl utilizați pe suprafețe plane. Datorită acestui lucru, puteți  ridica proiectorul la aproximativ 4 cm de la sol . Acest lucru oferă și mai multă versatilitate.

AGĂȚAȚI PROIECTORUL CU SUSUL ÎN JOS DE TAVAN. FUNCȚIA 360.

Proiectorul are o funcție de afișare a imaginii 360, astfel încât să puteți regla unghiul imaginii și să o rotiți liber cu 90 de grade. În acest fel, puteți, de exemplu, să montați proiectorul cu capul în jos pe tavan și să proiectați imaginea într-un mod convenabil pentru dvs. În acest proiector, puteți, de asemenea, să reglați digital unghiul de vizualizare al imaginii, astfel încât să poată sta lateral față de perete, iar imaginea să poată fi proiectată în continuare drept (Correcție Keystone 4D).

Important:  Locul pentru șuruburile de montare pentru suporturi este sub plăcuțele antiderapante și trebuie îndepărtat dacă doriți să montați proiectorul în acest fel.

Proiector Proiector Full HD 4K 9200lm WiFi Android 9 Contrast (x: 1) 5000

✅ SIMPLITATE ȘI FUNCȚIONALITATE. DIAGRAMA PROIECTORULUI BLUETOOTH WIFI ZENWIRE Q9 ANDROID:

 1. lampă proiector,
 2. receptor IR pentru telecomandă,
 3. Butoane de funcție fizică,
 4. priză adaptor de alimentare,
 5. mufa VGA,
 6. 2x porturi USB,
 7. mufa HDMI
 8. priză AV,
 9. Conector RJ-45 Ethernet LAN
 10. Conector audio mini-jack de 3,5 mm
 11. receptor IR pentru telecomandă,

În plus, proiectorul are încorporat un filtru de aer care previne pătrunderea unor cantități excesive de murdărie din mediu. Acest lucru îi prelungește durata de viață și îmbunătățește calitatea imaginii deoarece nu intră murdărie în lampă. Puteți curăța singur filtrul.

Puteți controla proiectorul folosind atât butoanele fizice, cât și telecomanda inclusă.

Puteți conecta un dispozitiv cu orice sistem de operare, cum ar fi Windows, Apple IOS, Mac OS, Linux, Android etc. la proiector.

Inclus:  proiector Q9, adaptor de alimentare, telecomandă (nu sunt incluse 2 baterii AAA), cablu HDMI de 1 metru, cablu VGA de 1,5 metri, adaptor AV, suport care permite amplasarea în unghi a proiectorului, manual de utilizare, ambalaj cu bun gust,

Proiector Proiector Full HD 4K 9200lm WiFi Android 9 Durată de viață a lămpii în modul normal 300.000 h

✅ DURATĂ DE VIAȚĂ A LĂMPII EXTREM DE LUNGĂ DE 30.000 DE ORE.

Lampa din proiector durează până la  30.000 de ore,  ceea ce înseamnă aproximativ  3,5 ani  de vizionare continuă fără întrerupere.

Presupunând că veți folosi proiectorul până la 6 ore pe zi, lampa va dura până la 12 ani.

✅ SISTEM DE RĂCIRE EFICIENT ȘI FILTRU DE AER ÎNCORPORAT.

Proiectorul Zenwire Q9 foloseste un sistem de racire silentios si extrem de eficient. Filtrul de aer încorporat protejează suplimentar lampa și asigură o viață mai lungă și o calitate mai bună a imaginii. Protejează proiectorul de praf. Îl puteți scoate cu ușurință și îl puteți curăța singur.

✅ DESIGN ATEMPORAL CARE SE POTRIVEȘTE ÎN ORICE CAMERĂ.

Carcasa este realizată din plastic ABS mat de înaltă calitate. Un design bine gândit și culoarea albă vor face ca dispozitivul să arate frumos în orice stil sau cameră. Proiectorul nu oferă doar o experiență audiovizuală de înaltă calitate, dar funcționează bine și ca decor pentru casă.

Proiector Proiector Full HD 4K 9200lm WiFi Model Android 9 Proiector Zenwire Q9 Proiector LED Android WiFi 300'

✅ Cunoașteți pe deplin proiectorul Zenwire Q9. Specificatii tehnice:

 • Luminozitatea lămpii:  9.200 lumeni (650 ansi)
 • Raport de contrast:  5000: 1
 • Raport de aspect al imaginii:  16: 9, 4: 3
 • Rezoluție nativă:  1920x1080p, cu suport maxim de redare a fișierelor de până la 4K
 • Lampa:  putere 160W, durata de viata: 30.000 h
 • Ajustare:  Keystone 4D +/- 15 grade + corecție digitală verticală și orizontală, ajustare a focalizării cu ajutorul butonului, ajustare digitală a conturului înclinării imaginii,
 • Poate fi montat pe trepied, perete și tavan cu patru șuruburi, braț reglabil până la 4 cm de la sol,
 • Meniu în poloneză și suport pentru 23 de limbi,
 • Conectivitate:  Wi-Fi, Bluetooth 5.1
 • Difuzor încorporat:  stereo 2x5W,
 • Dimensiunea imaginii:  45-300 inchi
 • Distanța de proiecție:  1,5-5m
 • Nivel de zgomot:  până la 50 dB
 • Conectori:  HDMI, VGA, mini mufă, 2x USB, AV, Ethernet RJ-45 (LAN)
 • Dimensiuni:  31 x 23,6 x 11,5 cm
 • Greutate:  3 kg
 • Culoare:  alb
Proiector Proiector Full HD 4K 9200lm WiFi Android 9 Tehnologie de afișare LED

✅ UN SINGUR PROIECTOR, MULTE UTILIZĂRI. ZENWIRE Q9.

Decideți singur cum doriți să utilizați proiectorul Zenwire Q9. Iată ce poți face cu el:

 • Datorită sistemului Android încorporat, puteți viziona filme de pe Netflix, Youtube, HBO MAX, Amazon Prime și alte platforme de streaming pe proiector sau puteți utiliza un browser de internet sau puteți asculta muzică, de exemplu, de pe Spotify.
 • Vizionați filme cu subtitrări de înaltă calitate,
 • Joacă basme pentru copii pe el,
 • Joacă jocuri de pe consolă sau de pe telefon,
 • Folosiți-l în aer liber în condiții de întuneric,
 • Faceți o prezentare despre el, de exemplu, Power Point,
 • Folosiți-l în întâlniri și pentru învățare,
 • Urmărește meciul
 • Redați fără fir sunetul de la proiector,
 • Redați multimedia fără fir folosind WiFi 2.4 / 5GHz cu suport Miracast și Airplay.
 • Și multe altele. Totul depinde de creativitatea ta :).
Proiector Proiector Full HD 4K 9200lm WiFi Android 9 Latime produs 31 cm

✅ REZUMAT. DE CE MERITĂ SĂ CUMPĂRAȚI ZENWIRE Q9?

 • Proiector avansat cu parametri de imagine extrem de ridicati: luminozitate 19500 lm (650 ansi), contrast 5000: 1, rezoluție nativă Full HD 1920x1080p cu suport pentru 4K îl face lider în clasa sa,
 • Opțiuni de conectivitate extrem de bogate: suportul pentru  Wifi 2,4 / 5 GHz, precum și Miracast și Airplay  vă permit să redați video și sunet, de exemplu, de pe un telefon, tabletă sau laptop fără fir. Bluetooth 5.1  vă permite să conectați fără fir difuzoare, bară de sunet sau căști,
 • Proiector cu  sistem Android 9.0  - utilizați toate aplicațiile preferate ca în Smart TV fără a fi nevoie să utilizați dispozitive suplimentare precum Netflix, HBO MAX, Amazon Prime, Disney +, Spotify, Youtube și multe altele,
 • Imagine uriașă de până la  300 inchi ,
 • Un număr bogat de conectori, inclusiv Ethernet RJ45 LAN, vă permite să vă conectați la Internet prin cablu, astfel încât să poată funcționa mai stabil.
 • Posibilitati mari de ajustare a imaginii. Proiectorul poate chiar să stea lateral pe perete și să proiecteze imaginea drept cu setările potrivite.
 • Sistem audio eficient datorită difuzoarelor încorporate de 2x 5W,
 • Designul cu accente în stil lemn oferă un aspect distinctiv pentru a se potrivi oricărei încăperi.

Pe scurt:  Este un proiector avansat cu un raport preț/calitate excepțional pentru utilizatorii care solicită o calitate ridicată a imaginii. Datorită suportului pentru majoritatea celor mai moderne tehnologii de pe piață, va răspunde nevoilor într-o varietate de condiții. Opțiunile mari de conectivitate vă vor asigura că nu veți fi dezamăgiți și nu veți rata nimic.

Proiector Proiector Full HD 4K 9200 lm WiFi Android 9 Luminozitatea lămpii (ANSI) 9200 lm
Proiector Proiector Full HD 4K 9200lm WiFi Android 9 Rezoluție nativă (px) 1920 x 1080
Mai ieftin la set!
înalt
Magazinul este în modul de previzualizare
Vezi versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper.pl