la casă În concluzie: 0,00 Lei
  Luni-Vineri 10:30-16:00
box

Livrare în termen de 2-5 zile lucrătoare.

car

Veți primi un număr de urmărire pentru a vă urmări expedierea.

calendar

Până la 21 de zile politica de returnare

product-return

Se intoarce la depozitul intern fara probleme

awards

Magazin oficial Zenwire

credit-card

Plăți sigure și convenabile.

star

Cumpărați în siguranță. Vom avea grijă de drepturile dumneavoastră.

Kalimba - o bucată de cultură africană în mâinile tale

Kalimba este un instrument muzical originar din Africa. Este unul dintre cele mai ușor de învățat și poate fi cântat de persoane de toate vârstele. Avem cea mai bună kalimba în magazinul nostru!

Cum funcționează și ce este kalimba?

Kalimba funcționează cu ajutorul unui set de dinți montați pe o placă sonoră, care sunt ciupiți cu degetele sau cu degetele mari pentru a crea melodii și modele ritmice. Dinții sunt grupați în seturi numite "cursuri". Kalimba este un instrument minunat de învățat și de cântat, iar sunetul său este încântător! Vă invităm să încercați astăzi kalimba noastră!

Ce tipuri de Kalimba există?

Kalimbas există într-o varietate de dimensiuni, de la micul "pian degetar" la instrumente mai mari, cu optsprezece sau mai multe game. Cel mai comun tip de kalimba are opt cursuri.

Kalimba modernă a evoluat din lamelofoni, care sunt instrumente realizate din bambus sau lemn tăiat, la care benzile de metal sunt atașate de lamele (felii) pentru a crea un sunet asemănător cu cel al xilofonului atunci când sunt lovite.

Kalimbas pot fi fabricate din mai multe materiale diferite, cum ar fi lemnul, metalul, bambusul, plasticul și fildeșul. De asemenea, acestea pot avea un număr variabil de chei/dinte, de la doar șapte până la optsprezece.

Kalimba este un instrument excelent și pentru copii - va ajuta la dezvoltarea abilităților muzicale și, datorită simplității de utilizare, va fi un prim instrument excelent pe care un copil mic poate cânta orice piesă muzicală.

De ce ar trebui să cumpărați o Kalimba de la noi?

Oferim clienților noștri articole de cea mai înaltă calitate, care vor rămâne în stare de funcționare pentru o perioadă lungă de timp și se vor bucura de funcționalitatea lor. Kalimba achiziționată în magazinul nostru, fie pentru uz personal, fie ca un cadou, va servi cu fidelitate proprietarului său și va oferi sunete frumoase. Fiecare dintre articolele noastre se caracterizează printr-o manoperă de înaltă calitate și durabilitate, care va surprinde multe persoane! Vă garantăm satisfacția dumneavoastră cu articolele pe care le achiziționați - suntem încrezători că acestea vă vor satisface nevoile și se vor ridica chiar și la nivelul așteptărilor dumneavoastră foarte înalte.

Merită să comandați o Kalimba de pe Zenwire.eu?

Kalimba vă va surprinde prietenii, familia - va introduce un element de exotism în orice gospodărie. Din ce în ce mai popular în rândul celor interesați de muzică, acesta cucerește inimile cu sunetele sale liniștitoare. Oricum ar fi - Kalimba este instrumentul perfect pentru a aduce muzica în viața ta pentru totdeauna. Vă invităm să aruncați o privire pe Zenwire.eu - la noi veți găsi tot ce aveți nevoie.

înalt
Magazinul este în modul de previzualizare
Vezi versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper.pl