la casă În concluzie: 0,00 Lei
  Luni-Vineri 10:30-16:00
box

Livrare în termen de 2-5 zile lucrătoare.

car

Veți primi un număr de urmărire pentru a vă urmări expedierea.

calendar

Până la 21 de zile politica de returnare

product-return

Se intoarce la depozitul intern fara probleme

awards

Magazin oficial Zenwire

credit-card

Plăți sigure și convenabile.

star

Cumpărați în siguranță. Vom avea grijă de drepturile dumneavoastră.

BAG Notebook 13 13.3 14 inch NEGRU BAG Notebook 13 13.3 14 inch NEGRU
Furnizor: Zenwire
Preț:

89,02 Lei

buc.
Afișați mai multe
GEANT LAPTOP 14 15 15.6 inch NEGRU GEANT LAPTOP 14 15 15.6 inch NEGRU
Furnizor: Zenwire
Preț:

95,41 Lei

buc.
Afișați mai multe

Genți pentru laptop Zenwire. Design atemporal și versatilitate.

Căutați un mod confortabil de a vă transporta laptopul? O geantă universală pentru laptop ar putea fi soluția ideală! Gențile practice pentru laptop cu mâner și cârlig vă vor permite să vă transportați confortabil laptopul.

Dimensiuni geantă pentru laptop

Pentru mulți oameni poate fi o problemă să aleagă dimensiunea potrivită a unei genți pentru laptop. Dimensiunea sa poate fi determinată prin măsurarea lățimii, lungimii și grosimii în cm. Cu toate acestea, în practică, producătorii determină de obicei dimensiunea sa folosind lungimea diagonalei ecranului laptopului, prezentată în inci. Un inch corespunde la 2,54 cm din diagonala ecranului laptopului.

Prin urmare, merită să precizați diagonala genții pentru laptop pentru a găsi una care să se potrivească perfect (de exemplu, genți pentru laptop de 15,6 inci sau genți pentru laptop de 14 inci). Cel mai adesea veți găsi genți pentru laptop cu dimensiuni de:

10.1" inch genți pentru laptop
genți pentru laptopuri pentru laptopuri 11.1" inch
genți pentru laptopuri pentru laptopuri de 13,3" inci
genți pentru laptopuri pentru laptopuri 14" inch
genți pentru laptopuri pentru laptopuri de 15,6" inch
genți pentru laptopuri pentru laptopuri de 17,3" inci
și multe altele


Geantă de laptop pentru bărbați sau pentru femei ? Ne concentrăm pe versatilitate și versatilitate

Ne concentrăm pe versatilitate și pe un design atemporal, permițând ca geanta să fie folosită pentru orice ocazie. Geanta pentru laptop gri, argintiu și negru este o combinație de culori excelentă, deoarece se potrivește perfect atât cu stilul business, cât și cu cel de zi cu zi și casual, ceea ce o face alegerea perfectă pentru toată lumea! Cu designul său universal, servieta pentru calculator poate fi folosită atât ca geantă de laptop pentru femei, cât și pentru bărbați.

Astfel, este ușor să găsiți o husă care se potrivește perfect dispozitivului dvs. laptop.

Genți pentru laptop cu umerașe de umăr

Suporturile de umăr sporesc confortul în timpul transportului computerului. Acest accesoriu util vă permite să agățați carcasa împreună cu laptopul pe umăr, astfel încât să o puteți transporta mai confortabil. O husă pentru laptop cu mâner va spori și mai mult confortul de transport.

Husa pentru laptop vă protejează laptopul de zgârieturi și deteriorări cauzate de căderi. Genți potrivite pentru multe laptopuri de la Apple, Dell, Lenovo, Asus, Samsung, Acer.

Geantă pentru laptop și documente

Gențile pentru laptop sunt o idee grozavă pentru a face călătoriile mai ușoare și pentru a vă păstra laptopul în siguranță! Cu husa pentru laptop 15 6 nu numai că puteți transporta confortabil laptopul, dar și documentele, notițele, încărcătorul laptopului, telefoanele, cărțile și multe alte accesorii la îndemână! Această carcasă convenabilă pentru laptop va funcționa bine și ca o servietă!

Fără îndoială, un factor important la care trebuie să acordați atenție este numărul de compartimente din husa pentru laptop. Prin urmare, o geantă de laptop cu 3 compartimente vă va oferi cu siguranță o mulțime de spațiu! Dacă aveți nevoie de și mai mult spațiu pentru accesorii suplimentare, atunci un rucsac pentru laptop poate fi util pentru dvs.

 

înalt
Magazinul este în modul de previzualizare
Vezi versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper.pl