la casă În concluzie: 0,00 Lei
  Luni-Vineri 10:30-16:00
box

Livrare în termen de 2-5 zile lucrătoare.

car

Veți primi un număr de urmărire pentru a vă urmări expedierea.

calendar

Până la 21 de zile politica de returnare

product-return

Se intoarce la depozitul intern fara probleme

awards

Magazin oficial Zenwire

credit-card

Plăți sigure și convenabile.

star

Cumpărați în siguranță. Vom avea grijă de drepturile dumneavoastră.

Alcoolemii - păstrați-vă pe dumneavoastră și pe ceilalți în siguranță

Un alcooltest este un dispozitiv pe care toată lumea ar trebui să îl aibă. Cu ajutorul alcooltestului puteți verifica dacă sunteți în siguranță la volan și vă puteți lua măsurile de precauție necesare. Alcoolemografele noastre sunt potrivite și pentru companiile de transport.

Aparatul universal de măsurare a respirației

Dacă vă gândiți ce aparat de testare a respirației să alegeți, ar trebui să vă gândiți la cât doriți să cheltuiți pe el. Printre produsele din magazinul nostru avem prețuri foarte bune pentru echipamente și garantăm cea mai bună calitate. Atunci când alegeți un alcooltest, verificați numărul de gurițe pe care le are, noi vindem numai alcoolometre cu gurițe. Datorită recenziilor altor clienți, veți putea vedea cum funcționează produsele noastre în utilizarea de zi cu zi. Ne asigurăm că alcooltestul din gama noastră oferă citiri precise și poate satisface cele mai înalte așteptări ale clienților noștri.

ALCOOLTEST PENTRU COMPANIILE DE TRANSPORT

Un alcooltest poate fi folosit și pentru a verifica dacă un șofer al unei companii de transport a consumat alcool înainte de muncă. Vă recomandăm să recalibrați aceste dispozitive o dată pe lună, astfel încât să fiți sigur că acestea oferă rezultate exacte.

Dacă sunteți preocupat de siguranța tuturor și dacă doriți să fiți sigur că nu conduceți sub influența alcoolului, cumpărați un alcooltest. Este o investiție mică, care vă va oferi liniște sufletească.

Când vine vorba de siguranță, nimic nu este mai important decât să știi că tu și cei din jurul tău sunteți pe mâini bune. De aceea credem că fiecare șofer ar trebui să dețină un alcooltest. Cu unul dintre ele, vă puteți asigura că conduceți sub limita legală și vă puteți menține pe dumneavoastră și pe ceilalți în siguranță pe șosele.

Pe lângă utilizarea personală, alcooltestul este foarte bun și pentru companiile de transport. Prin utilizarea unui alcooltest, angajatorii se pot asigura că șoferii lor nu se aflau sub influența alcoolului înainte de a se urca la volan. Aceasta este o măsură de precauție importantă care poate contribui la menținerea siguranței angajaților și a clienților.

Vă recomandăm recalibrarea alcooltestului o dată pe lună pentru a asigura acuratețea acestuia. Cu această mică investiție, vă puteți asigura că dumneavoastră și cei din jur sunteți în siguranță pe șosele. Asigurați-vă că vă cumpărați astăzi aparatul de testare a respirației!

Cu un alcooltest de marcă Zenwire, vi se garantează un produs precis și de calitate superioară. Fie că este un cadou sau un obiect de uz personal, acest alcooltest își va face cu siguranță treaba și va face mult mai sigur nivelul de siguranță pe șosele. Comandați astăzi și bucurați-vă de funcțiile sale!

înalt
Magazinul este în modul de previzualizare
Vezi versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper.pl