la casă În concluzie: 0,00 Lei
  Luni-Vineri 10:30-16:00
box

Livrare în termen de 2-5 zile lucrătoare.

car

Veți primi un număr de urmărire pentru a vă urmări expedierea.

calendar

Până la 21 de zile politica de returnare

product-return

Se intoarce la depozitul intern fara probleme

awards

Magazin oficial Zenwire

credit-card

Plăți sigure și convenabile.

star

Cumpărați în siguranță. Vom avea grijă de drepturile dumneavoastră.

Nu au fost găsite produse care să corespundă criteriilor specificate.

Atunci când ar trebui să cumpărați un termometru fără contact?

Răspunsul la această întrebare depinde de nevoile dumneavoastră. Termometrele cu infraroșu fără contact sunt cel mai precis tip de termometru, deoarece măsoară temperatura corpului fără a fi atins. Pentru copii, acestea sunt nedureroase și rapide - o măsurătoare durează aproximativ 3 secunde! De asemenea, acestea nu necesită să stați nemișcați pentru perioade lungi de timp, spre deosebire de dispozitivele tradiționale cu mercur sau alcool, care pot fi inconfortabile. Prin urmare, este recomandat părinților cu copii, persoanelor în vârstă care au nevoie de ajutor pentru a-și lua singuri temperatura, sportivilor ale căror activități pot duce la stres termic înainte ca afecțiunea să devină evidentă și oricărei alte persoane care dorește o citire exactă și rapidă.

Cum funcționează un termometru cu infraroșu?

Termometrele cu infraroșu fără contact măsoară temperatura prin detectarea cantității de căldură radiată de un obiect. Acestea au o lentilă care focalizează și concentrează radiația, care este apoi măsurată în raport cu radiația ambientală pentru a determina temperatura corpului. Spre deosebire de dispozitivele de contact, acestea pot fi utilizate în situații incomode sau dificile în care un copil nu poate fi atins - de exemplu, atunci când doarme.

Care sunt celelalte beneficii ale utilizării unui termometru cu infraroșu fără contact?

Acestea pot fi folosite pentru a măsura temperatura obiectelor, ceea ce este util atunci când gătiți sau când diagnosticați febra la animalele de companie. Unele modele vin chiar și cu indicatoare laser pentru a vă ajuta să țintiți mai precis! În plus, acestea sunt foarte accesibile în comparație cu majoritatea termometrelor tradiționale, care au unele probleme de rezolvat.

Ce termometru cu infraroșu ar trebui să cumpăr?

Acest lucru depinde de nevoile dumneavoastră specifice. Primul pas este să alegeți între dispozitivele fără contact și cele cu contact, deoarece funcțiile lor vor fi foarte diferite. Dacă sunteți în căutarea unui termometru care să măsoare temperatura obiectelor, dar și a persoanelor, veți dori unul cu o gamă largă de măsurători. La Zenwire.eu veți găsi cele mai bune dispozitive termometrice fără contact de pe piață!

Termometrele noastre sunt dispozitive medicale certificate, care se caracterizează prin fiabilitate și durată de viață lungă. Așadar, optați pentru o calitate pe care alții o invidiază și comandați astăzi un termometru fără contact de la noi! Vă invităm să aruncați o privire asupra restului ofertei noastre, care cu siguranță vă va surprinde în mod pozitiv. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

înalt
Magazinul este în modul de previzualizare
Vezi versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper.pl