la casă În concluzie: 0,00 Lei
  Luni-Vineri 10:30-16:00
box

Livrare în termen de 2-5 zile lucrătoare.

car

Veți primi un număr de urmărire pentru a vă urmări expedierea.

calendar

Până la 21 de zile politica de returnare

product-return

Se intoarce la depozitul intern fara probleme

awards

Magazin oficial Zenwire

credit-card

Plăți sigure și convenabile.

star

Cumpărați în siguranță. Vom avea grijă de drepturile dumneavoastră.

Nu au fost găsite produse care să corespundă criteriilor specificate.

Căutați o soluție care să vă ofere libertate la volan? V-ați săturat să țineți telefonul în mână? Sau poate că o amendă pentru că ați folosit telefonul v-a răpit iluziile? Este posibil chiar să citiți aceste cuvinte pe sistemul de infotainment al mașinii dumneavoastră. Deși poate părea inofensiv, accidentele de mașină sunt principala cauză de deces pentru persoanele sub 25 de ani în SUA, iar conducerea distrată este responsabilă pentru aproape jumătate din aceste accidente. Cel mai bun mod de a evita această soartă este să achiziționați un suport auto pentru telefon, astfel încât să nu vă distrageți atenția în timp ce conduceți. Acest suport vă va ajuta, de asemenea, să folosiți sistemul de navigație integrat în telefon și să efectuați apeluri hands-free.

De ce este o idee bună un suport de telefon auto?

Există mai multe motive. În primul rând, suporturile pentru mașină păstrează telefonul într-o poziție fixă, astfel încât nu trebuie să vă uitați în jos la el sau să vă luptați cu el în timp ce conduceți. Acest lucru este deosebit de important dacă folosiți telefonul pentru navigația GPS sau dacă trebuie să răspundeți rapid la un apel. În al doilea rând, mânerele pentru mașină pot contribui la reducerea riscului de accident prin faptul că țin telefonul departe de vedere și, prin urmare, departe de minte. În cele din urmă, suporturile pentru mașină au de obicei suporturi care pot fi atașate la gurile de ventilație sau la bordul mașinii, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji pentru a găsi un loc unde să vă puneți telefonul în timp ce conduceți.

Ce ar trebui să luați în considerare atunci când cumpărați un suport auto pentru telefonul dumneavoastră?

Există câteva lucruri care trebuie luate în considerare înainte de a cumpăra un suport pentru mașină. În primul rând, trebuie să știți ce tip de telefon aveți și dacă acesta este compatibil cu suportul auto pe care vă gândiți să-l cumpărați. De exemplu, unele suporturi auto sunt concepute pentru smartphone-uri, în timp ce altele pot susține tablete, cum ar fi iPad (sursa). În al doilea rând, asigurați-vă că tabloul de bord / zona de ventilație a mașinii dvs. nu este prea mică pentru a vă asigura că suportul auto se va potrivi.

Veți găsi diferite tipuri de suporturi în gama noastră, dar toate au un lucru foarte important în comun - sunt fiabile. Vă asigurăm că suportul auto pentru telefonul dumneavoastră cumpărat din magazinul nostru este de o calitate de neegalat, ceea ce vă va permite să vă fixați în siguranță telefonul în interiorul mașinii. Repoziționarea repetată sau utilizarea frecventă a clemelor de fixare a telefonului nu reprezintă o problemă! Produsele noastre pot rezista mulți ani de utilizare intensivă și sunt foarte apreciate de clienții noștri.

Consultați gama noastră astăzi și faceți un cadou care va rămâne cu dumneavoastră pentru mult timp!

înalt
Magazinul este în modul de previzualizare
Vezi versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper.pl