la casă În concluzie: 0,00 Lei
  Luni-Vineri 10:30-16:00
box

Livrare în termen de 2-5 zile lucrătoare.

car

Veți primi un număr de urmărire pentru a vă urmări expedierea.

calendar

Până la 21 de zile politica de returnare

product-return

Se intoarce la depozitul intern fara probleme

awards

Magazin oficial Zenwire

credit-card

Plăți sigure și convenabile.

star

Cumpărați în siguranță. Vom avea grijă de drepturile dumneavoastră.

SATURATOR MEDICAL CU DEGETUL PENTRU MĂSURAREA SATURAȚIEI.

Saturatorul medical pentru măsurarea saturației, denumit de mulți și pulsoximetru sau pulsoximetru, este un dispozitiv foarte util cu care se măsoară nivelul de saturație a oxigenului din sânge și pulsul. Este deosebit de util pentru autodiagnosticare în scopul monitorizării semnelor vitale importante.

CE CERTIFICAT SATURATOR MEDICAL UNDE SĂ CUMPERE?

În magazinul nostru veți găsi un saturator de înaltă calitate pentru măsurarea saturației oxigenului din sânge și a pulsului. Acest dispozitiv vă va permite să măsurați ușor, rapid și neinvaziv. Acest produs poate fi folosit de oricine. Asigurați-vă un saturator de degete pentru dumneavoastră, pentru cei dragi, pentru copiii și angajații dumneavoastră și asigurați-le o protecție și o siguranță sporită.

CEVA DESPRE SATURATORUL MEDICAL

Acest saturator medical este deosebit de util pentru cei care participă la activități sportive și de fitness. Funcționarea sa este foarte simplă - pur și simplu apăsați oximetrul pe deget sau pe lobul urechii și veți primi imediat informații precise despre ritmul cardiac și nivelul de saturație a oxigenului din sânge.

De ce ar trebui să comandați un pulsoximetru de la noi?

Acest dispozitiv poate fi utilizat în scopul autodiagnosticării. Acesta vă va ajuta pe dumneavoastră, pe cei dragi sau pe angajații dumneavoastră să monitorizați parametrii vitali importanți care reflectă starea generală de sănătate a fiecăruia. Conform numeroaselor recenzii, este unul dintre cele mai precise și mai fiabile dispozitive medicale de pe piață. În plus, datorită designului său unic și a caracterului său multifuncțional, este potrivit pentru utilizare acasă sau la birou.

Măsurarea saturației de oxigen cu acest dispozitiv medical este foarte precisă, astfel încât veți putea monitoriza zilnic starea celulelor sanguine. Trebuie doar să dedicați câteva minute pe zi acestui dispozitiv fantastic! Utilizarea acestui saturator medical este foarte ușoară, nu durează mult timp pentru a învăța cum să îl utilizați! Oximetrul de puls va fi ajutorul dumneavoastră de încredere în lupta împotriva diferitelor boli.

CARACTERISTICI ALE PULSOXIMETRULUI

Acest dispozitiv are un nivel ridicat de precizie și poate fi utilizat în diverse locuri (acasă, la birou, la școală, în excursii) datorită dimensiunilor sale foarte mici. Este suficient de precisă pentru a da un semnal clar că este nevoie de asistență medicală într-o situație care se deteriorează. Saturația oxigenului este unul dintre primii parametri care ne oferă o imagine clară a situației bolnavului. Prin urmare, merită să investim într-un produs care ne poate salva sănătatea noastră și a celor dragi și, uneori, chiar viața. Nu ezitați - comandați astăzi!

 

înalt
Magazinul este în modul de previzualizare
Vezi versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper.pl