la casă În concluzie: 0,00 Lei
  Luni-Vineri 10:30-16:00

Despre noi

Zenwire este un brand polonez specializat în vânzarea de produse electronice. Principala noastră categorie de produse este reprezentată de adaptoare și hub-uri USB-C și accesorii GSM. Portofoliul nostru se extinde în mod constant și implementăm noi produse și soluții inovatoare pentru a satisface clienții noștri exigenți.

Produsele pe care le oferim se caracterizează în primul rând printr-o manoperă de înaltă calitate la cele mai accesibile prețuri. Relațiile cu clienții noștri sunt foarte valoroase pentru noi și ne străduim să oferim cel mai înalt nivel de servicii în fiecare etapă a procesului de comandă.

Zenwire.eu este site-ul nostru oficial de unde puteți achiziționa direct produsele Zenwire. Vă puteți baza pe o procesare rapidă a comenzilor în 24 de ore și pe un serviciu post-vânzare eficient. Oferim cel mai înalt nivel de servicii în fiecare etapă a tranzacției.

Dacă aveți întrebări, suntem întotdeauna bucuroși să vă sfătuim și să vă ajutăm! :)

Suntem deschiși la cooperare cu alte entități de afaceri. Dacă doriți să vindeți produsele noastre, nu ezitați să ne contactați. Vom oferi condiții de preț atractive și asistență.

Suntem bucuroși să colaborăm cu jurnaliști, bloggeri, Youtubers și influenceri din industria tehnologică ! Dacă aveți propriul media, vă rugăm să ne contactați, să ne prezentați profilul dumneavoastră și împreună vom găsi idei despre cum ne putem sprijini reciproc :).

înalt
Magazinul este în modul de previzualizare
Vezi versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper.pl