la casă În concluzie: 0,00 Lei
  Luni-Vineri 10:30-16:00
box

Livrare în termen de 2-5 zile lucrătoare.

car

Veți primi un număr de urmărire pentru a vă urmări expedierea.

calendar

Până la 21 de zile politica de returnare

product-return

Se intoarce la depozitul intern fara probleme

awards

Magazin oficial Zenwire

credit-card

Plăți sigure și convenabile.

star

Cumpărați în siguranță. Vom avea grijă de drepturile dumneavoastră.

Alegeți adaptoare SSD m.2 PCie și NVME de la Zenwire


În lumea digitală de astăzi, în care datele sunt o componentă cheie a muncii și jocului nostru zilnic, cheia este să le accesăm rapid, ușor și în siguranță. Carcasele și locașurile noastre SSD m.2 cu suport NVME PCie și SATA , oferite de renumita marcă Zenwire, îndeplinesc pe deplin aceste cerințe.

• Viteză de neegalat: Datorită utilizării tehnologiilor NVME și SATA, adaptoarele noastre oferă viteze de transfer de date de până la 10 GB/s.
• Culori și funcționalitate: Zenwire nu ține doar de calitate, ci și de estetică. Datorită multor variante de culoare și asamblare, produsele noastre se pot adapta cu ușurință la preferințele individuale ale fiecărui utilizator.

Caracteristici cheie ale carcaselor și locașurilor SSD m.2 SATA de la Zenwire

Oferta Zenwire include huse și buzunare care au fost create ținând cont de diferitele nevoi ale utilizatorilor:

• Simplitate și viteză: Pentru cei care schimbă frecvent unitățile, oferim locașuri care permit introducerea unității pe verticală fără a fi nevoie de unelte.
• Mobilitate și securitate: Datorită dimensiunilor lor compacte și construcției solide, carcasele și buzunarele noastre sunt perfecte pentru transportul datelor în siguranță.
• Compatibilitate: Produsele noastre se conectează la multe dispozitive, de la MacBook-uri, prin computere desktop Windows, până la smartphone-uri, fără a fi nevoie să instalați drivere suplimentare.

De ce merită să investești în carcase și locuri SSD m.2 de la Zenwire?

Datele sunt extrem de valoroase, iar stocarea, transportul și accesul lor ar trebui să fie simple și fără probleme. Datorită carcaselor și locașurilor SSD m.2 NVME Pcie și SATA de la Zenwire, utilizarea datelor devine o plăcere.

• Versatilitate: Indiferent dacă doriți să extindeți memoria în consola dvs. de jocuri sau să transferați fișiere mari între diferite dispozitive, adaptoarele noastre sunt la înălțime.
• Calitate la un preț bun: Oferim produse de cea mai înaltă calitate la prețuri atractive, ceea ce le face o investiție excelentă în viitorul datelor dumneavoastră.

Oferta noastră include o selecție largă de carcase și compartimente SSD m.2 care garantează performanță maximă și flexibilitate în utilizarea datelor. Alegerea adaptorului nostru M.2 NVME asigură confortul și fiabilitatea produsului, așa cum o demonstrează părerile extrem de pozitive ale clienților noștri. Oferta noastră nu este doar pentru profesioniști, ci și pentru utilizatorii obișnuiți, care apreciază confortul și caracterul practic al soluțiilor noastre.

Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră și să experimentați calitatea și inovația produselor Zenwire!

înalt
Magazinul este în modul de previzualizare
Vezi versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper.pl