la casă În concluzie: 0,00 Lei
  Luni-Vineri 10:30-16:00
box

Livrare în termen de 2-5 zile lucrătoare.

car

Veți primi un număr de urmărire pentru a vă urmări expedierea.

calendar

Până la 21 de zile politica de returnare

product-return

Se intoarce la depozitul intern fara probleme

awards

Magazin oficial Zenwire

credit-card

Plăți sigure și convenabile.

star

Cumpărați în siguranță. Vom avea grijă de drepturile dumneavoastră.

Stații de andocare USB-C cu tehnologie Display Link

USB-C HUB Docking Station 16in1 Display Link 3x HDMI USB 3.0 Mini mufă Ethernet 1000Mbps SD pentru Macbook M1 M2 Zenwire DS933 USB-C HUB Docking Station 16in1 Display Link 3x HDMI USB 3.0 Mini mufă Ethernet 1000Mbps SD pentru Macbook M1 M2 Zenwire DS933
Furnizor: Zenwire
Preț:

1.017,77 Lei

Regular price: 1.068,66 Lei

Lowest price: 1.017,80 Lei
buc.
Afișați mai multe
  • Reducere

Ce este tehnologia Display Link?

Stațiile de andocare cu tehnologia Display Link nu sunt stații de andocare obișnuite. Spre deosebire de stațiile de andocare tradiționale, care sunt de obicei folosite pentru a extinde numărul de porturi disponibile pe un laptop sau pentru încărcare, stațiile de andocare cu tehnologia Display Link oferă ceva mai mult. Sunt o soluție pentru toți utilizatorii de computere Apple Macbook cu cip M1 și M2 care doresc să folosească mai multe monitoare externe în modul Extend.

• Tehnologie în practică: stațiile de andocare care acceptă tehnologia Display Link au un procesor suplimentar încorporat. Datorită acesteia, sunt capabili să proceseze datele necesare pentru a afișa imaginea pe mai multe monitoare externe. Acesta este un răspuns la provocările prezentate de cele mai recente computere Macbook.

De ce merită să investești în stații de andocare cu tehnologia Display Link?

Deși stațiile de andocare Display Link sunt puțin mai scumpe decât stațiile de andocare standard, acestea oferă o serie de avantaje utilizatorilor:

• Confortul de lucru pe mai multe ecrane: Datorită acestora, puteți utiliza mai multe monitoare în modul Extindere, ceea ce crește semnificativ confortul muncii, în special pentru designerii grafici, programatori sau persoanele care lucrează la proiecte avansate.
• Procesor special: Procesorul lor de procesare a datelor încorporat face ca imaginea să fie afișată fără probleme, fără nicio bâlbâială, ceea ce este de neatins cu multe alte stații de andocare.
• Funcționează cu Macbook-uri: aceasta este una dintre puținele tehnologii care funcționează perfect cu laptopurile Apple Macbook M1 și M2.

De ce să alegeți produsele Zenwire?

Suntem mândri furnizori de produse originale de la Zenwire, care este unul dintre cei mai importanți producători de stații de andocare cu tehnologia Display Link .

• Calitate: Zenwire este sinonim cu calitate. Folosind cele mai noi tehnologii și acordând atenție detaliilor, compania garantează fiabilitatea și durata lungă de viață a produselor sale.
• Asistență: atunci când cumpărați produse Zenwire, puteți conta pe suport tehnic și pe o garanție de calitate.
În magazinul nostru online veți găsi o gamă largă de stații de andocare cu tehnologia Display Link de la Zenwire. Bucurați-vă de cumpărături!

Ce porturi oferă stațiile noastre de andocare Display Link?

Stațiile de andocare USB C cu tehnologia Display link includ un set bogat de porturi care vor permite lucrul și mai eficient pe dispozitivele Macbook M1 și M2 (precum și sistemele Windows). Exemple de intrări în dispozitivele noastre sunt:

• Display Link - transfer audio și video prin portul USB sau USB-C
• Mai multe intrări HDMI și Display Port cu rezoluție de până la 5K
• Port USB-C cu încărcare rapidă
• Suport pentru carduri SD și MicroSD - deosebit de important pentru fotografi
• Multe altele în funcție de modelul de stație de andocare Macbook selectat

înalt
Magazinul este în modul de previzualizare
Vezi versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper.pl