la casă În concluzie: 0,00 Lei
  Luni-Vineri 10:30-16:00
box

Livrare în termen de 2-5 zile lucrătoare.

car

Veți primi un număr de urmărire pentru a vă urmări expedierea.

calendar

Până la 21 de zile politica de returnare

product-return

Se intoarce la depozitul intern fara probleme

awards

Magazin oficial Zenwire

credit-card

Plăți sigure și convenabile.

star

Cumpărați în siguranță. Vom avea grijă de drepturile dumneavoastră.

De ce să alegeți adaptoare SSD m.2 de la Zenwire?

În era digitală, în care datele devin una dintre cele mai valoroase resurse, stocarea, protecția și transportul lor devin o problemă cheie. Carcasele și compartimentele noastre SSD m.2 SATA, oferite de renumita marcă Zenwire, oferă nu numai o modalitate rapidă, ci și sigură de stocare și transport de date.

• Originalitate: Garantăm vânzarea doar a produselor originale Zenwire, ceea ce se traduce prin fiabilitatea și durabilitatea produselor.
• Compatibilitate: Adaptoarele noastre sunt compatibile cu unitățile m.2 de dimensiuni și capacități standard, ceea ce vă oferă o mare libertate de a alege unitatea potrivită pentru nevoile dumneavoastră.
• Versatilitate: Conectați adaptoarele noastre la multe tipuri de dispozitive și creșteți funcționalitatea acestora cu 100%.

Avantajele folosirii unui SSD m.2 bay

Locurile SSD Zenwire m.2 SATA oferă multe beneficii care le fac o alegere excelentă pentru profesioniști, pasionații de tehnologie și utilizatorul obișnuit:

• Viteză și versatilitate: Cu cablurile USB-C/USB 3.0 și SATA incluse, aceste adaptoare oferă viteze de transfer de date de neegalat, indiferent dacă le conectați la un laptop, computer desktop sau chiar un smartphone.
• Securitate: unitățile m.2 sunt rezistente la deteriorări mecanice, ceea ce le face o soluție ideală pentru transportul de date. Mai mult, capacitatea de a scoate unitatea și de a o conecta direct la mufa m2 de pe placa de bază garantează viteza maximă de transfer de date.
• Versatilitate: Aceste buzunare funcționează cu o varietate de dispozitive - de la Macbook, la computere Windows și Linux, până la cele mai recente smartphone-uri cu port USB-C.

De ce sunt carcasele și compartimentele SSD m.2 alegerea perfectă?

Fie că sunteți un profesionist care are nevoie de acces rapid la cantități mari de date, fie că sunteți doar în căutarea unei soluții fiabile și durabile pentru stocarea fișierelor dvs. private, carcasele și locașurile SSD m.2 SATA sunt alegerea perfectă.
• Backup-uri: Datorită adaptoarelor noastre, puteți crea cu ușurință copii de rezervă ale datelor dvs., asigurând siguranța acestora în cazul unei defecțiuni a suportului principal de stocare.
• Compatibilitate între sisteme: Indiferent de dispozitivul pe care îl aveți, locașurile noastre SSD m.2 sunt compatibile cu o gamă largă de dispozitive, de la laptopuri la desktop-uri până la smartphone-uri.

În magazinul nostru oferim produse de cea mai înaltă calitate, care cu siguranță vor satisface așteptările chiar și ale celor mai pretențioși utilizatori. Vă invităm să consultați oferta noastră de carcase și locașuri SSD m.2 SATA!

înalt
Magazinul este în modul de previzualizare
Vezi versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper.pl