la casă În concluzie: 0,00 Lei
  Luni-Vineri 10:30-16:00
box

Livrare în termen de 2-5 zile lucrătoare.

car

Veți primi un număr de urmărire pentru a vă urmări expedierea.

calendar

Până la 21 de zile politica de returnare

product-return

Se intoarce la depozitul intern fara probleme

awards

Magazin oficial Zenwire

credit-card

Plăți sigure și convenabile.

star

Cumpărați în siguranță. Vom avea grijă de drepturile dumneavoastră.

Construcție și proiectare pentru clienți pretențioși

Rucsacuri militare și armate au fost create pentru cei care așteaptă fiabilitate de la echipamentul lor în toate condițiile. Rucsacii noștri Zenwire sunt combinația perfectă de estetică și practicitate. La ce ne putem aștepta de la aceste modele unice?

• Capacitate mare: Cu o capacitate de 40L, rucsacii noștri pot ține tot ce aveți nevoie pentru călătorii scurte și lungi.
• Design atent: Cu patru compartimente, rucsacii permit organizarea perfectă a spațiului, ceea ce face ca găsirea articolului de care aveți nevoie este o ușoară.
• Lejeritate: În ciuda capacității sale, fiecare dintre rucsacuri noastre cântărește mai puțin de un kilogram. Perfect pentru cei care doresc să reducă greutatea suplimentară în timpul călătoriilor.

Rezistenta la conditiile meteorologice

Când călătoriți, mai ales în condiții dificile, este necesar să aveți echipamente care să facă față tuturor provocărilor. De aceea, ghiozdanele noastre militare sunt concepute pentru a oferi o protecție maximă pentru echipamentul dumneavoastră.

• Certificat IPX1: Rucsacii sunt certificati IPX1, ceea ce înseamnă că sunt rezistenți la stropire și ploaie ușoară. Datorită acestui fapt, poți fi sigur că conținutul rucsacului tău va rămâne uscat în majoritatea condițiilor.
• Fermoare durabile: Fermoarele robuste și durabile asigură ca articolele dumneavoastră să rămână în siguranță și protejate de contaminare.

Multifuncționalitatea în practică

Rucsacuri militare Zenwire nu sunt doar produse destinate pasionaților militari. Versatilitatea lor le face perfecte pentru multe situații diferite.

• Compania perfectă de călătorie: Rucsacul este o alegere excelentă pentru persoanele care călătoresc frecvent, fie la munte, la pădure sau la oraș. Poate fi folosit ca rucsac pentru avion, facandu-ti calatoriile si mai confortabile.
• Potrivit pentru utilizarea de zi cu zi: Datorită construcției lor durabile și stilului atractiv, aceste rucsacuri sunt perfecte pentru utilizarea de zi cu zi, pentru școală, universitate sau serviciu.
• Pentru pasionații de ASG și paintball: Un rucsac militar este un echipament esențial pentru persoanele care practică sporturi tactice. Durabilitatea, funcționalitatea și stilul militar vă vor face să vă remarcați pe câmpul de luptă.
• Sistem de transport ergonomic: Rucsacii nostri sunt proiectati pentru un confort maxim. Sunt echipate cu un sistem de transport ergonomic care distribuie uniform greutatea pe spate și șolduri, ceea ce reduce la minimum tensiunea asupra coloanei vertebrale în timpul purtării pe termen lung.
• Curele reglabile: Curelele pentru rucsac pot fi ajustate cu ușurință la nevoile dumneavoastră individuale, ceea ce permite o potrivire perfectă la silueta și preferințele utilizatorului.

Vă invităm să verificați oferta noastră de rucsacuri militare Zenwire. Datorită lor, indiferent de locul și scopul călătoriei tale, vei fi mereu pregătit pentru orice aventură!

înalt
Magazinul este în modul de previzualizare
Vezi versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper.pl