la casă În concluzie: 0,00 Lei
  Luni-Vineri 10:30-16:00
box

Livrare în termen de 2-5 zile lucrătoare.

car

Veți primi un număr de urmărire pentru a vă urmări expedierea.

calendar

Până la 21 de zile politica de returnare

product-return

Se intoarce la depozitul intern fara probleme

awards

Magazin oficial Zenwire

credit-card

Plăți sigure și convenabile.

star

Cumpărați în siguranță. Vom avea grijă de drepturile dumneavoastră.

MINI PROIECTOR portabil ANDROID 12 WiFi 360 FULL HD 4K Proiector Bluetooth MINI PROIECTOR portabil ANDROID 12 WiFi 360 FULL HD 4K Proiector Bluetooth
Furnizor: Zenwire
Preț:

381,67 Lei

Regular price: 445,25 Lei

Lowest price: 445,25 Lei
buc.
Afișați mai multe
  • Reducere
  • Nou
Mini proiector WiFi proiector Android TV FULL HD 4K 18000lm Autofocus Zenwire E601H Mini proiector WiFi proiector Android TV FULL HD 4K 18000lm Autofocus Zenwire E601H
Furnizor: Zenwire
Preț:

1.526,68 Lei

Regular price: 1.781,13 Lei

Lowest price: 1.781,13 Lei
buc.
Afișați mai multe
  • Reducere
  • Nou

Mobilitate fără compromis


Era dispozitivelor de proiecție mari și grele este de domeniul trecutului. Datorită progresului tehnologic, astăzi ne putem bucura de proiectoare avansate din punct de vedere tehnologic, dar compacte și ușoare, care pot încăpea într-un rucsac sau geantă. Ce înseamnă asta pentru utilizator?

• Lejeritate și compactitate: Miniproiectoarele cântăresc de obicei mai puțin de câteva kilograme, ceea ce înseamnă că le putem duce practic oriunde.
• Punere în funcțiune rapidă: Nu este nevoie să instalați sau să configurați hardware. Doar așezați-l, porniți-l și bucurați-vă de proiecție.
• Utilizare universală: Perfect pentru prezentări de afaceri, proiecții de filme în aer liber sau pentru a juca jocuri pe marele ecran în timpul călătoriilor.

Funcții avansate într-un pachet mic

Nu vă lăsați păcăliți de dimensiunea lor - miniproiectoarele sunt mici minuni tehnologice care oferă o serie de funcții și facilități disponibile anterior doar în modelele mari, staționare.

• Calitate ridicată a imaginii: Datorită matricelor avansate și tehnologiei de proiecție, imaginea este clară, luminoasă și plină de culori.
• Conexiune wireless: multe modele au un modul Wi-Fi încorporat, permițând transmiterea imaginilor direct de pe dispozitivele mobile.
• Baterie de lungă durată: Unele proiectoare portabile au baterii încorporate care permit câteva ore de funcționare fără acces la curent.

Estetica se intalneste cu functionalitatea

Proiectoarele portabile și miniproiectoarele nu numai că funcționează grozav, ci și arată grozav. Designul lor este gândit astfel încât să fie nu doar funcțional, ci și estetic.


• Aspect modern: linii curate, design minimalist – astfel de proiectoare vor atrage cu siguranță atenția și vor arăta elegant în orice mediu.
• Meniu și control intuitiv: operarea simplă garantează că chiar și persoanele care nu sunt familiarizate cu tehnologia se pot ocupa cu ușurință de funcțiile de bază ale dispozitivului.
• Soliditate și durabilitate: În ciuda dimensiunilor reduse, miniproiectoarele sunt fabricate solid și rezistente la utilizarea de zi cu zi.
4. Mini proiector ca centru de divertisment

Miniproiectoarele nu sunt doar instrumente pentru muncă sau educație, ci și centre excelente de divertisment. Iată de ce ar trebui să luați în considerare utilizarea lor în acest context:
Home cinema: Miniproiectoarele vă permit să vă creați propriul cinema acasă. Datorită lor, te poți bucura de filme, seriale și programele tale preferate pe marele ecran fără a fi nevoie să investești în televizoare scumpe.
Jocuri video: pasionații de jocuri video vor aprecia capacitatea de a juca pe un ecran mare. Miniproiectoarele oferă experiențe captivante de joc care sunt dificil de realizat pe un ecran mic.
Întâlniri sociale: Atunci când se organizează întâlniri cu prietenii sau familia, miniproiectorul devine un instrument perfect pentru a prezenta fotografii și videoclipuri împreună, creând o atmosferă unică.

Vă încurajăm să consultați oferta noastră de proiectoare portabile și miniproiectoare. Acestea sunt dispozitive perfecte pentru acasă, serviciu și călătorii. Mici, usoare, versatile - sunt noua era a proiectiei!

înalt
Magazinul este în modul de previzualizare
Vezi versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper.pl