la casă În concluzie: 0,00 Lei
  Luni-Vineri 10:30-16:00
box

Livrare în termen de 2-5 zile lucrătoare.

car

Veți primi un număr de urmărire pentru a vă urmări expedierea.

calendar

Până la 21 de zile politica de returnare

product-return

Se intoarce la depozitul intern fara probleme

awards

Magazin oficial Zenwire

credit-card

Plăți sigure și convenabile.

star

Cumpărați în siguranță. Vom avea grijă de drepturile dumneavoastră.

Videoproiector WiFi Android TV FULL HD 4K 550 ansi Autofocus pentru telefon Videoproiector WiFi Android TV FULL HD 4K 550 ansi Autofocus pentru telefon
Furnizor: Zenwire
Preț:

1.251,55 Lei

Regular price: 1.376,68 Lei

Lowest price: 1.376,68 Lei
buc.
Afișați mai multe
  • Reducere
  • Nou
Proiector Full HD 4K 9000lm 300ansi 2000:1 WiFi 2.4/5 GHz Android 9 Bluetooth 5.0 HDMI USB Zenwire e520h Proiector Full HD 4K 9000lm 300ansi 2000:1 WiFi 2.4/5 GHz Android 9 Bluetooth 5.0 HDMI USB Zenwire e520h
Furnizor: Zenwire
Preț:

1.001,21 Lei

Regular price: 1.063,79 Lei

Lowest price: 1.063,79 Lei
buc.
Afișați mai multe
  • Reducere

Proiectie wireless la cel mai inalt nivel

Tehnologia modernă este în continuă dezvoltare, oferind utilizatorilor soluții din ce în ce mai avansate. Una dintre astfel de soluții inovatoare în lumea proiectoarelor este posibilitatea de streaming de imagini wireless folosind tehnologiile Miracast și Aircast . Ce înseamnă asta pentru tine?

• Flexibilitate: Indiferent dacă sursa dvs. de imagine este un smartphone, tabletă sau laptop, o puteți trimite fără fir pe ecranul de proiecție.
• Fără cabluri inutile: uitați de firele inestetice care se întind pe podea. Datorită tehnologiei Miracast și Aircast, camera ta va câștiga în estetică.
• Viteză și confort: durează doar câteva secunde pentru a stabili o conexiune și a te bucura de o calitate excelentă a proiecției.

Tehnologie avansată în slujba confortului

Proiectoarele Miracast și Aircast WiFi nu sunt doar moderne, ci și confortabile pentru utilizarea de zi cu zi. Caracteristici cheie pe care le veți aprecia cu siguranță:

• Conectare automată: Porniți proiectorul și dispozitivul sursă și Miracast sau Aircast se vor conecta automat.
• Calitate înaltă a imaginii: streaming wireless nu înseamnă compromiterea calității. Bucurați-vă de imagini fine și clare, fără întreruperi.
• Universal: tehnologiile Miracast și Aircast sunt compatibile cu multe dispozitive, indiferent de sistemul de operare.

Estetică și funcționalitate

Alegând un proiector din oferta noastră, alegi un produs care îmbină tehnologia avansată cu designul estetic. Avantajele proiectoarelor noastre sunt:

• Aspect modern: designul minimalist va face proiectorul să arate grozav în orice interior.
• Operare intuitivă: Meniul simplu și interfața clară vor face utilizarea proiectorului o adevărată plăcere.
• Suport tehnic: Compania noastră oferă suport complet în cazul întrebărilor sau problemelor tehnice.

Vă invităm să verificați oferta noastră de proiectoare cu WiFi Miracast și Aircast . Garantam ca acestea sunt dispozitive care vor satisface asteptarile chiar si ale celor mai pretentiosi clienti. Oferta noastră este în primul rând calitate și modernitate în cea mai bună măsură.

Proiectoarele cu tehnologie Miracast și Aircast sunt, de asemenea, o alternativă ecologică la sistemele tradiționale de proiecție. Eliminand nevoia de cabluri si fiind mai eficiente din punct de vedere energetic, aceste dispozitive ajuta la reducerea consumului de energie si a impactului asupra mediului. Aceasta este o soluție ideală pentru cei cărora le pasă de ecologie și doresc să contribuie la protejarea planetei.

înalt
Magazinul este în modul de previzualizare
Vezi versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper.pl