la casă În concluzie: 0,00 Lei
  Luni-Vineri 10:30-16:00
box

Livrare în termen de 2-5 zile lucrătoare.

car

Veți primi un număr de urmărire pentru a vă urmări expedierea.

calendar

Până la 21 de zile politica de returnare

product-return

Se intoarce la depozitul intern fara probleme

awards

Magazin oficial Zenwire

credit-card

Plăți sigure și convenabile.

star

Cumpărați în siguranță. Vom avea grijă de drepturile dumneavoastră.

Proiectoare SMART cu Android sau Linux care acceptă WiFi

MINI PROIECTOR portabil ANDROID 12 WiFi 360 FULL HD 4K Proiector Bluetooth MINI PROIECTOR portabil ANDROID 12 WiFi 360 FULL HD 4K Proiector Bluetooth
Furnizor: Zenwire
Preț:

381,67 Lei

Regular price: 445,25 Lei

Lowest price: 445,25 Lei
buc.
Afișați mai multe
  • Reducere
  • Nou
Mini proiector WiFi proiector Android TV FULL HD 4K 18000lm Autofocus Zenwire E601H Mini proiector WiFi proiector Android TV FULL HD 4K 18000lm Autofocus Zenwire E601H
Furnizor: Zenwire
Preț:

1.526,68 Lei

Regular price: 1.781,13 Lei

Lowest price: 1.781,13 Lei
buc.
Afișați mai multe
  • Reducere
  • Nou
Proiector LED WiFi Android TV FULL HD 4K 24000lm 800 ansi Autofocus Proiector LED WiFi Android TV FULL HD 4K 24000lm 800 ansi Autofocus
Furnizor: Zenwire
Preț:

2.162,81 Lei

Regular price: 2.290,04 Lei

Lowest price: 2.290,04 Lei
buc.
Afișați mai multe
  • Reducere

Tehnologie și performanță la cel mai înalt nivel

În era transformării digitale, ne așteptăm la echipamente care nu vor fi doar funcționale, ci și avansate din punct de vedere tehnologic. Proiectoarele noastre îndeplinesc aceste așteptări 100%. Iată câteva caracteristici cheie care fac produsele noastre să iasă în evidență:

• Parametri tehnici variați: Oferta noastră include proiectoare cu diferite niveluri de putere – de la modele cu o luminozitate de 4.800 de lumeni, ideale pentru utilizarea de zi cu zi acasă, până la dispozitive profesionale care depășesc 10.000 de lumeni, care vor funcționa bine în condiții de proiecție mai dificile.
• Sisteme de operare avansate: alegând între Android și Linux, puteți fi sigur că dispozitivul dumneavoastră va funcționa fără probleme și stabil.
• Suport WiFi: Datorită conexiunii la o rețea wireless, proiectoarele noastre vor înlocui cu succes televizoarele tradiționale, permițând accesul la o gamă largă de conținut online.

Soluții gândite pentru confortul utilizării

Confortul și comoditatea de utilizare sunt cheile pentru inima fiecărui iubitor de noi tehnologii. Iată ce oferă proiectoarele noastre:

• Focalizare automată: Schimbați poziția proiectorului? Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la focalizare - dispozitivul o va face automat pentru dvs.
• Dimensiunea proiecției: capacitatea de a proiecta o imagine cu o diagonală de până la 200 de inchi oferă o experiență cinematografică în confortul propriei case.
• Difuzoare încorporate: Datorită acestora, nu trebuie să investiți în echipamente audio suplimentare - proiectoarele noastre vor oferi un sunet clar și puternic în timpul proiecției.

Versatilitate și compatibilitate

Proiectoarele noastre SMART nu sunt doar tehnologie avansată, ci și versatile în utilizare. Ei ofera:

• Suport pentru platforme populare: Netflix, YouTube, HBO GO și multe alte servicii de streaming la îndemâna telecomenzii.
• O varietate de porturi: HDMI, VGA, USB și multe alte intrări care vă permit să conectați practic orice dispozitiv.
• Funcție de streaming: transfer video și audio fără probleme prin Miracast sau Bluetooth.

Fiecare proiector Zenwire achiziționat de la noi este echipat cu accesoriile necesare - alimentare, telecomandă, cablu și cârpă de curățat. Pentru satisfacția clienților noștri, includem și un manual de utilizare detaliat. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta completă și să alegeți un proiector care să vă satisfacă toate așteptările. Oferta noastră este un răspuns la nevoile chiar și ale celor mai pretențioși utilizatori.
În plus, ne putem lăuda cu păreri foarte pozitive din partea clienților noștri despre proiectoarele pe care le oferim. Ceea ce este lăudat în mod deosebit este calitatea imaginii proiectoarelor noastre inteligente care rulează Android sau Linux , precum și conexiunea perfectă a produselor noastre la dispozitive fără fir.

înalt
Magazinul este în modul de previzualizare
Vezi versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper.pl