la casă În concluzie: 0,00 Lei
  Luni-Vineri 10:30-16:00
box

Livrare în termen de 2-5 zile lucrătoare.

car

Veți primi un număr de urmărire pentru a vă urmări expedierea.

calendar

Până la 21 de zile politica de returnare

product-return

Se intoarce la depozitul intern fara probleme

awards

Magazin oficial Zenwire

credit-card

Plăți sigure și convenabile.

star

Cumpărați în siguranță. Vom avea grijă de drepturile dumneavoastră.

De ce să alegeți un alcooltest electrochimic?

Aparatele electrochimicede analiză a respirației reprezintă tehnologia de ultimă oră în domeniul măsurării concentrației de alcool în aerul expirat. În comparație cu alte tehnologii disponibile pe piață, aparatele electrochimice de analiză a respirației se caracterizează prin:

- Precizie ridicată a măsurătorilor: Datorită utilizării tehnologiei electrochimice, aceeași ca și în cazul alcooltestului din cadrul poliției, rezultatele sunt extrem de precise și repetabile.
- Domeniu larg de măsurare: Aparatul măsoară concentrații de alcool de la 0,00 la 2,00‰ per mille, cu o rezoluție ridicată de 0,01‰.
- Memorie de măsurare: Aparatul este dotat cu o memorie pentru stocarea până la ultimele 16 măsurători.

Funcții inovatoare și ușurință în utilizare

Utilizarea unui alcooltest electrochimic ar trebui să fie simplă și intuitivă. Dispozitivele noastre sunt echipate cu o serie de funcții care fac din utilizarea lor o adevărată plăcere:

- Afișaj LCD: afișajul color retroiluminat ușor de citit face posibilă citirea rezultatelor chiar și în condiții de iluminare dificile.
- Senzori care controlează corectitudinea măsurătorii: Un senzor de debit de aer, un senzor de promptitudine a măsurătorii sau un senzor de temperatură optimă de testare sunt doar câteva dintre funcțiile care garantează acuratețea rezultatelor.
- Semnal sonor intuitiv: Îi spune utilizatorului cât timp trebuie să sufle și, de asemenea, îl avertizează atunci când a fost depășită cantitatea sigură de alcool.
- Eficient din punct de vedere energetic: Datorită funcției Auto OFF, dispozitivul se oprește automat atunci când nu este utilizat.

Calitate și fiabilitate - principalele puncte forte ale alcooltestului nostru

Oricine decide să cumpere un alcooltest se gândește la calitatea și durabilitatea acestuia. Vrem să vă garantăm că atunci când alegeți produsele noastre, alegeți în primul rând:

- Fiabilitate: Fiecare alcooltest este calibrat înainte de expediere și este gata de utilizare imediat ce este scos din cutie.
- Durabilitate: Toate dispozitivele noastre sunt fabricate din plastic ABS durabil pentru a asigura o durată de viață lungă.
- Certificări de calitate: Produsele noastre sunt certificate CE EMC și ROHS pentru a confirma calitatea lor ridicată și utilizarea în siguranță.


Aparatele electrochimice de măsurare a alcoolemiei sunt instrumentul perfect atât pentru profesioniști, cât și pentru persoanele fizice care doresc să fie sigure de starea lor de sobrietate. Datorită preciziei măsurătorilor și ușurinței de utilizare, dispozitivele noastre reprezintă alegerea perfectă pentru fiecare utilizator. Alegeți calitatea în care puteți avea încredere. De asemenea, alegeți un produs de la un producător și un comerciant cu amănuntul dovedit, precum Zenwire, și nu vă temeți să vă urcați din nou la volan dimineața.

înalt
Magazinul este în modul de previzualizare
Vezi versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper.pl