la casă În concluzie: 0,00 Lei
  Luni-Vineri 10:30-16:00
box

Livrare în termen de 2-5 zile lucrătoare.

car

Veți primi un număr de urmărire pentru a vă urmări expedierea.

calendar

Până la 21 de zile politica de returnare

product-return

Se intoarce la depozitul intern fara probleme

awards

Magazin oficial Zenwire

credit-card

Plăți sigure și convenabile.

star

Cumpărați în siguranță. Vom avea grijă de drepturile dumneavoastră.

Precizie și fiabilitate într-unul singur

Aparatele de etilotest în stare solidă reprezintă siguranța dumneavoastră, permițându-vă să evaluați cu precizie și rapid cantitatea de alcool din corpul dumneavoastră. De ce merită să investești într-un astfel de dispozitiv? Iată câteva avantaje cheie:

- Sensibilitate ridicată a senzorului: Alcoolemografele noastre pot citi cu precizie conținutul de alcool până la sutimi de la mie, ceea ce este crucial atunci când vă evaluați starea de sobrietate.
- Măsurare rapidă: Uitați de așteptarea îndelungată a rezultatelor. Verificați starea de sobrietate în doar câteva secunde.
- Domeniu de măsurare: La multe alcoolmetre din această clasă de preț obțineți doar un domeniu de măsurare limitat. Dispozitivele noastre oferă o gamă de până la 1,99 la mie.

Ușurința de utilizare și funcții suplimentare

Fie că sunteți un expert în tehnologie sau pur și simplu doriți să vă testați sobrietatea rapid și ușor, alcoolmetrele noastre sunt concepute pentru a vă oferi confortul necesar:

- Ușurința de utilizare: Tot ce trebuie să faceți este să aveți grijă de bateriile alcaline 3x "AAA" încărcate și ați terminat!
- Verificarea automată a bateriilor: Cu această funcție, veți ști întotdeauna când este timpul să schimbați bateriile.
- Funcția de cronometru: Nu doar un alcooltest - dispozitivul nostru poate fi folosit și ca ceas. Acesta vă va arăta din prima clipă ora curentă.
- Funcția Warm UP (Încălzire): Aparatul de măsurare a respirației se pregătește singur pentru măsurare. Pur și simplu apăsați butonul corespunzător.
- Totul într-un singur set: Veți primi 5 piese bucale în set, astfel încât să fiți pregătit pentru orice situație.

Confort și mobilitate

Indiferent unde vă aflați, alcoolmetrele noastre cu stare solidă sunt întotdeauna la îndemână:

- Confortul portabilității: Datorită dimensiunii sale compacte și a greutății reduse, alcooltestul se potrivește cu ușurință în buzunar sau în geantă.
- Depozitarea piesei bucale: Carcasa alcooltestului este proiectată astfel încât să puteți stoca până la 5 piese bucale în ea.
- Capac de protecție a electronicii: Breathalyserul dvs. va fi protejat de praf, murdărie și alte impurități, astfel încât vă va dura mult timp.
- Funcție 360: Posibilitatea de a roti piesa bucală în orice mod doriți pentru a face măsurarea cât mai confortabilă.

Nu vă asumați niciun risc și păstrați-vă pe dvs. și pe ceilalți în siguranță. Atunci când alegeți un alcooltest cu stare solidă din gama noastră, aveți garanția unor măsurători precise, a ușurinței de utilizare și a confortului. Vedeți cu ochii voștri!

Modelele Zenwire disponibile sunt caracterizate de fiabilitate și de un număr mare de recenzii. Aveți încredere în noi, așa cum au făcut-o și alți utilizatori, și bucurați-vă de un alcooltest solid-state ieftin, dar foarte eficient. Consultați și celelalte tipuri de alcoolmetre din magazinul nostru online.

înalt
Magazinul este în modul de previzualizare
Vezi versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper.pl