la casă În concluzie: 0,00 Lei
  Luni-Vineri 10:30-16:00
box

Livrare în termen de 2-5 zile lucrătoare.

car

Veți primi un număr de urmărire pentru a vă urmări expedierea.

calendar

Până la 21 de zile politica de returnare

product-return

Se intoarce la depozitul intern fara probleme

awards

Magazin oficial Zenwire

credit-card

Plăți sigure și convenabile.

star

Cumpărați în siguranță. Vom avea grijă de drepturile dumneavoastră.

Specificație HDMI 2.0: O descoperire în calitatea transmisiei


În lumea tehnologiei, fiecare detaliu contează. Unul dintre detaliile care au influențat calitatea transmisiei imaginii și sunetului este introducerea standardului HDMI 2.0 . Permite posibilități mult mai largi decât predecesorii săi. De ce merită să investești într-un cablu HDMI 2.0?

• Rezoluție mai mare: HDMI 2.0 acceptă formate de imagine de până la 4K la 60 de cadre pe secundă, ceea ce face imaginea nu numai mai clară, ci și mai fină.
• Lățime de bandă: Cu lățimea de bandă crescută de până la 18 Gbps, HDMI 2.0 poate transmite mai multe date simultan, rezultând o calitate mai bună a imaginii și a sunetului.
• Suport pentru o paletă largă de culori: Vă permite să afișați culori mai profunde și mai saturate, făcând imaginea de pe ecran mai realistă.
• Suport audio extins: Suportă până la 32 de canale audio pentru o acustică reală a sunetului surround.

Specificație HDMI 2.1: Un pas în viitor


Dacă credeți că HDMI 2.0 este vârful posibilităților, atunci HDMI 2.1 vă va aduce funcții și soluții și mai avansate. Ce oferă acest standard mai nou?

• Suport 8K și chiar 10K: Acest lucru deschide ușa către viitorul divertismentului acasă, oferind o calitate a imaginii cum nu ați mai experimentat-o niciodată.
• Gama dinamică HDR: HDMI 2.1 ajustează automat fiecare cadru în timp real, făcând imaginea și mai dinamică și mai detaliată.
• Suport pentru rata de reîmprospătare variabilă (VRR): Perfect pentru jucători, VRR ajustează rata de reîmprospătare pentru a se potrivi cu performanța consolei sau a computerului, eliminând neclaritatea imaginii.
• Canal de retur audio îmbunătățit (eARC): Permite transmisie audio de calitate superioară între dispozitive fără a fi nevoie de un cablu audio suplimentar.

De ce merită să investești în cabluri HDMI 2.0 și 2.1?


Indiferent dacă sunteți un pasionat de home theater, un profesionist al audiovizualului sau pur și simplu doriți să vă bucurați de cea mai bună calitate a imaginii și a sunetului în casa dvs., investiția în cabluri HDMI 2.0 și 2.1 vă va aduce multe beneficii:

• Investiție sigură pentru viitor: standardele tehnologice evoluează într-un ritm alarmant. Alegând un cablu HDMI 2.1, sunteți pregătit pentru inovațiile viitoare de imagine și sunet.
• Compatibilitate inversă: Cablurile HDMI 2.0 și 2.1 sunt compatibile cu versiunile anterioare ale standardului HDMI, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate cu majoritatea dispozitivelor existente.
• Optimizarea calității: Alegând cablurile de ultimă generație, puteți fi sigur că calitatea transmisiei imaginii și sunetului este optimă.

Pentru a rezuma, cablurile HDMI 2.0 și 2.1 nu sunt doar o bucată de sârmă, ci cheia pentru o calitate completă a imaginii și a sunetului în casă sau la locul de muncă. Alegându-le, investești în calitate, confort și viitor. Vedeți singuri și alăturați-vă grupului de utilizatori mulțumiți!

înalt
Magazinul este în modul de previzualizare
Vezi versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper.pl