la casă În concluzie: 0,00 Lei
  Luni-Vineri 10:30-16:00
box

Livrare în termen de 2-5 zile lucrătoare.

car

Veți primi un număr de urmărire pentru a vă urmări expedierea.

calendar

Până la 21 de zile politica de returnare

product-return

Se intoarce la depozitul intern fara probleme

awards

Magazin oficial Zenwire

credit-card

Plăți sigure și convenabile.

star

Cumpărați în siguranță. Vom avea grijă de drepturile dumneavoastră.

Videoproiector WiFi Android TV FULL HD 4K 550 ansi Autofocus pentru telefon Videoproiector WiFi Android TV FULL HD 4K 550 ansi Autofocus pentru telefon
Furnizor: Zenwire
Preț:

1.272,25 Lei

Regular price: 1.399,45 Lei

Lowest price: 1.399,45 Lei
buc.
Afișați mai multe
  • Reducere
  • Reducere
Mini proiector portabil WiFi portabil WiFi Full HD 4K 7500lm proiector pentru laptop telefon Mini proiector portabil WiFi portabil WiFi Full HD 4K 7500lm proiector pentru laptop telefon
Furnizor: Zenwire
Preț:

699,71 Lei

Regular price: 699,71 Lei

Lowest price: 763,35 Lei
buc.
Afișați mai multe
  • Reducere
Mini proiector Proiector portabil WiFi Full HD pentru smartphone 3000 lm Mini proiector Proiector portabil WiFi Full HD pentru smartphone 3000 lm
Furnizor: Zenwire
Preț:

318,03 Lei

Regular price: 318,03 Lei

Lowest price: 343,50 Lei
buc.
Afișați mai multe
  • Reducere
PROIECTOR PORTAT MINI LED PROIECTOR USB FULL HD Zenwire A10 PROIECTOR PORTAT MINI LED PROIECTOR USB FULL HD Zenwire A10
Furnizor: Zenwire
Preț:

254,44 Lei

Regular price: 279,86 Lei

Lowest price: 279,86 Lei
buc.
Afișați mai multe
  • Reducere
Videoproiector Full HD 4K 24000lm WiFi SMART TV MULTIMEDIA Proiector AutoFocus Videoproiector Full HD 4K 24000lm WiFi SMART TV MULTIMEDIA Proiector AutoFocus
Furnizor: Zenwire
Preț:

2.417,26 Lei

Regular price: 2.544,49 Lei

Lowest price: 2.417,29 Lei
buc.
Afișați mai multe
  • Reducere

Nu este nevoie să chemați ajutoare de pe nava stelară Enterprise atunci când aveți un proiector în mâini. Fie că proiectați prezentări PowerPoint la locul de muncă sau proiectați filme acasă, un proiector este un instrument util pe care trebuie să-l aveți la îndemână.

Cu atât de multe tipuri diferite de proiectoare pe piață, poate fi dificil să știți care este cel mai potrivit pentru dumneavoastră.

CARE ESTE DIFERENȚA DINTRE UN PROIECTOR LCD ȘI DLP?

Proiectoarele LCD (cu cristale lichide) utilizează trei panouri LCD pentru a crea imaginea - câte unul pentru roșu, verde și albastru. Proiectoarele DLP (procesare digitală a luminii) utilizează o serie de oglinzi minuscule care reflectă lumina printr-o roată cromatică pentru a crea o imagine.

Fiecare tip de proiector are propriile avantaje și dezavantaje. Proiectoarele LCD tind să fie mai ieftine decât proiectoarele DLP și, de obicei, au o durată de viață mai lungă a lămpii (durata de viață a becului unui proiector înainte de a fi înlocuit). De asemenea, acestea tind să aibă un raport de contrast mai mic, ceea ce înseamnă că este posibil să nu producă negri la fel de profunzi ca proiectoarele DLP.

Pe de altă parte, proiectoarele DLP tind să fie mai scumpe decât proiectoarele LCD. Dar acestea tind să aibă distanțe de proiecție mai mici (distanța de la proiector la ecran), rapoarte de contrast mai mari și rate de reîmprospătare mai rapide (viteza cu care proiectorul poate actualiza imaginea de pe ecran).

Deci, pe care ar trebui să o alegeți? Depinde cu adevărat de nevoile și de bugetul dumneavoastră. Dacă aveți nevoie de un proiector cu o durată de viață lungă a lămpii și nu vă deranjează să sacrificați raportul de contrast, alegeți un proiector LCD. Dacă aveți nevoie de un proiector cu o distanță de proiecție scurtă și un raport de contrast ridicat, alegeți un proiector DLP.

CARE ESTE DIFERENȚA DINTRE UN PROIECTOR PORTABIL ȘI UN PROIECTOR DE BIROU?

Mini-proiectoarele portabile sunt suficient de mici și ușoare pentru a fi transportate cu ușurință dintr-un loc în altul. Acestea tind să fie mai ieftine decât proiectoarele de birou și au o distanță de proiecție mai mică, dar tind, de asemenea, să aibă rezoluții și niveluri de luminozitate mai mici decât proiectoarele de birou.

Proiectoarele fixe sunt concepute pentru a rămâne într-un singur loc, cum ar fi pe un birou sau pe o masă. Acestea tind să fie mai scumpe decât proiectoarele portabile și au o distanță de proiecție mai mare. De asemenea, acestea tind să aibă rezoluții și niveluri de luminozitate mai mari decât proiectoarele portabile.

Deci, pe care ar trebui să o alegeți? Depinde cu adevărat de nevoile dumneavoastră. Dacă aveți nevoie de un proiector pe care îl puteți transporta cu ușurință dintr-un loc în altul, alegeți un proiector portabil. Dacă aveți nevoie de un proiector cu o rezoluție înaltă și o imagine luminoasă, alegeți un proiector de birou.

CARE ESTE DIFERENȚA DINTRE UN PROIECTOR CU LED ȘI UN PROIECTOR CU LAMPĂ TRADIȚIONALĂ?

Proiectoarele cu LED (diode emițătoare de lumină) folosesc LED-uri pentru a crea imaginea, în timp ce proiectoarele cu lampă tradiționale folosesc un bec cu incandescență. Există mai multe avantaje în utilizarea unui proiector cu LED-uri în comparație cu un proiector cu lampă tradițională.

În primul rând, proiectoarele cu LED-uri tind să aibă o durată de viață a lămpii mai mare decât proiectoarele cu lămpi tradiționale. În al doilea rând, acestea tind să fie mai eficiente din punct de vedere energetic decât proiectoarele cu o lampă tradițională. În al treilea rând, nu generează la fel de multă căldură ca proiectoarele cu o lampă tradițională, astfel încât pot fi utilizate în spații mai restrânse.

Dezavantajul proiectoarelor cu LED-uri este că acestea tind să fie mai scumpe decât proiectoarele cu lămpi tradiționale.

înalt
Magazinul este în modul de previzualizare
Vezi versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper.pl