la casă În concluzie: 0,00 Lei
  Luni-Vineri 10:30-16:00
box

Livrare în termen de 2-5 zile lucrătoare.

car

Veți primi un număr de urmărire pentru a vă urmări expedierea.

calendar

Până la 21 de zile politica de returnare

product-return

Se intoarce la depozitul intern fara probleme

awards

Magazin oficial Zenwire

credit-card

Plăți sigure și convenabile.

star

Cumpărați în siguranță. Vom avea grijă de drepturile dumneavoastră.

Nu au fost găsite produse care să corespundă criteriilor specificate.

Powerbank pentru mașină și călătorii

În gama noastră veți găsi powerbanks universale pentru încărcarea telefoanelor, laptopurilor și tabletelor. Acesta este un dispozitiv util în locurile în care nu aveți acces la electricitate, iar dispozitivul dumneavoastră are nevoie de ea. Cel mai important lucru este să adaptați echipamentul la nevoile dumneavoastră, pentru că astfel powerbank-ul ne îmbunătățește funcționarea și ne scapă de problema descărcării telefonului. Dacă uitați să vă încărcați smartphone-ul înainte de a ieși, nu vă faceți griji și alegeți powerbank-urile Zenwire, care sunt fiabile în orice situație.

Ce powerbank să alegeți - ce ar trebui să căutați atunci când cumpărați unul?

  • Capacitate- merită să alegeți un model care să vă încarce telefonul de cel puțin două ori.
  • Porturi și conectori - dacă doriți să încărcați mai multe dispozitive, alegeți powerbanks cu minimum două porturi USB cu standardul de încărcare QUICK CHARGE.
  • Indicator al nivelului de încărcare - indică starea de încărcare și semnalează când trebuie să reîncărcați.


Funcționalitatea unui powerbank Zenwire este neprețuită, pe lângă încărcarea telefonului, puteți încărca și alte dispozitive care au nevoie de el.

Rezervele de energie Zenwire sunt mici și portabile, deci ușor de transportat. Acesta este foarte valoros atunci când plecați în vacanță, deoarece va fi un partener indispensabil pentru acele momente în care smartphone-ul se descarcă și aveți cea mai mare nevoie de el.

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la lungimea cablului, deoarece are o lungime suficientă pentru a vă încărca dispozitivul în mod convenabil.

Rezervele noastre de energie sunt însoțite de o garanție, astfel încât puteți fi siguri că achiziționați un produs de calitate. În cazul în care powerbank-ul dvs. nu funcționează, îl vom înlocui cu unul nou. Nu ratați această mare oportunitate și cumpărați powerbank-ul acum!

Lanterna suplimentară inclusă în husa powerbank Zenwire este un echipament foarte util, mai ales în timpul călătoriilor. Vă va ajuta chiar și în întuneric să conectați cablul USB la priză fără riscul de a deteriora carcasa. Produsele noastre sunt concepute pentru a fi cât mai funcționale posibil.

Sperăm că veți găsi aceste soluții valoroase și că vă vor ajuta să luați cea mai bună decizie atunci când cumpărați un powerbank. Vă mulțumim că ați ales Zenwire! Vă stăm la dispoziție dacă aveți întrebări. Specialiștii noștri vă vor răspunde și vă vor împărtăși cunoștințele lor.

înalt
Magazinul este în modul de previzualizare
Vezi versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper.pl