la casă În concluzie: 0,00 Lei
  Luni-Vineri 10:30-16:00
box

Livrare în termen de 2-5 zile lucrătoare.

car

Veți primi un număr de urmărire pentru a vă urmări expedierea.

calendar

Până la 21 de zile politica de returnare

product-return

Se intoarce la depozitul intern fara probleme

awards

Magazin oficial Zenwire

credit-card

Plăți sigure și convenabile.

star

Cumpărați în siguranță. Vom avea grijă de drepturile dumneavoastră.

CE PULSOXIMETRU, PULSOXIMETRU DE DEGETE CERTIFICAT DE CE AR TREBUI SĂ ALEG?

Ca răspuns la nevoile dumneavoastră, vă punem la dispoziție un pulsoximetru de înaltă calitate pentru a măsura semnele vitale importante, cum ar fi saturația de oxigen și pulsul. În magazinul nostru veți găsi oximetrul de puls pentru deget de care aveți nevoie pentru o măsurare precisă.

PULSOXIMETRU, LA CE SE FOLOSEȘTE?

Un pulsoximetru de deget vă permite să măsurați saturația și pulsul, ceea ce este deosebit de util pentru monitorizarea semnelor vitale importante, de exemplu, în timpul unei infecții virale. În magazinul nostru veți găsi pulsoximetre de înaltă calitate care efectuează măsurători precise. Este important ca acest tip de dispozitiv să fie calibrat corespunzător - numai atunci va afișa o citire precisă, în conformitate cu starea de sănătate a persoanei testate.

UN PULSOXIMETRU DE DEGET PENTRU CINE?

Un monitor de puls al degetelor este un dispozitiv util pentru:

- seniori,

- copii

- adulți

- angajați,

cu alte cuvinte, pentru toată lumea! Merită să vă asigurați o siguranță suplimentară cu un dispozitiv cum ar fi un pulsoximetru pentru deget. În prezent, este un dispozitiv care permite ca un diagnostic inițial rapid să fie pus la dispoziția tuturor, dacă este necesar. Utilizarea sa nu se limitează la spitale, centre de sănătate sau cabinete medicale - puteți avea propriul dispozitiv privat pe care îl puteți utiliza în orice moment. Dimensiunile sale reduse vă vor permite să îl luați cu dumneavoastră oriunde mergeți.

SATURATOR MEDICAL

Saturatorul medical de pe deget vă va permite să vă măsurați nivelul de saturație a sângelui, care reprezintă nivelul de saturație a oxigenului în sânge. Acest lucru se face într-un mod simplu și neinvaziv, prin aplicarea saturatorului pe degetul dumneavoastră. După un timp de așteptare, veți primi rezultatul măsurătorii. Acest dispozitiv este deosebit de util pentru persoanele în vârstă și pentru bolnavii de toate vârstele. Saturația este unul dintre cei mai fiabili parametri atunci când vine vorba de sănătate. În perioadele de pandemie, saturatoarele au câștigat popularitate și sunt acum unul dintre cele mai frecvent achiziționate dispozitive (după termometre) pentru uz casnic. Merită menționat faptul că măsurarea saturației poate salva vieți și, adesea, rezultatul măsurătorii determină dacă ambulanța este trimisă la pacient.

De ce să cumpărați un pulsoximetru de la Zenwire.eu?

Certificarea - cuvântul cheie. Dispozitivele noastre sunt conforme cu standardele actuale și dețin certificările relevante care le permit să fie utilizate ca instrumente de măsurare a semnelor vitale. Merită să acordați atenție acestor aspecte, deoarece în zilele noastre mulți vânzători necinstiți încearcă să vândă clienților lor oximetre de puls de calitate îndoielnică, care nu sunt autoritare și pot provoca un risc pentru sănătate sau chiar viața. Zenwire vă oferă o garanție pentru produsele sale - știm cât de importantă este siguranța dvs. și a celor dragi.

Vă invităm să aruncați o privire la oferta magazinului.

înalt
Magazinul este în modul de previzualizare
Vezi versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper.pl