la casă În concluzie: 0,00 Lei
  Luni-Vineri 10:30-16:00
box

Livrare în termen de 2-5 zile lucrătoare.

car

Veți primi un număr de urmărire pentru a vă urmări expedierea.

calendar

Până la 21 de zile politica de returnare

product-return

Se intoarce la depozitul intern fara probleme

awards

Magazin oficial Zenwire

credit-card

Plăți sigure și convenabile.

star

Cumpărați în siguranță. Vom avea grijă de drepturile dumneavoastră.

Nu au fost găsite produse care să corespundă criteriilor specificate.

Laptopurile post-închiriere sunt în prezent o formă foarte populară de achiziționare de echipamente informatice pe piață.

Acest tip de soluție vă permite să obțineți echipamente cu performanțe deosebite pentru o sumă relativ mică.

Pentru început, merită să definim sintagma "laptop post-închiriere". Organizațiile mari au un număr mare de angajați și folosesc o mulțime de calculatoare. În ciuda reducerilor de preț, rareori este rentabilă achiziționarea unei cantități atât de mari de echipamente din cauza necesității de a efectua o cheltuială unică.

Calculatoarele pot fi închiriate, la fel ca și mașinile. Acestea sunt închiriate în rate lunare, ceea ce permite companiei să repartizeze costul pe mai multe plăți mai mici. La sfârșitul perioadei de leasing, echipamentul este returnat locatorului, astfel încât societatea nu trebuie să plătească pentru eliminarea acestuia.

Compania de leasing vinde computerele vechi unor companii care le recondiționează și apoi le revând, în timp ce compania ia echipamente mai moderne. Laptopurile high-end sunt, de obicei, revândute la sfârșitul contractului de leasing și, pentru că este vorba de echipamente de "vârf de gamă", acestea pot funcționa în continuare mulți ani alături de noul proprietar.

Un laptop post-închiriere va fi o opțiune fantastică dacă sunteți în căutarea unui echipament performant, care va dura mai mulți ani.

Am achiziționat un computer care era practic nefolosit și am obținut performanțe mult mai bune la prețul unui echipament nou. De asemenea, se caracterizează printr-o manoperă excelentă prin utilizarea de materiale de înaltă calitate care îl fac durabil și funcțional pentru mulți ani de acum încolo. Dacă doriți să aflați mai multe despre laptopurile post-închiriere, vă rugăm să vizitați site-ul nostru web.

În gama noastră de echipamente post-închiriere veți găsi o varietate de produse din categoria laptopurilor. Vindem laptopuri post-lease de ani de zile și avem o gamă largă de clienți mulțumiți care au beneficiat de un astfel de serviciu. Avem o experiență vastă în vânzarea de echipamente post-închiriere. Faceți clic pe laptopul care vă interesează și veți descoperi o descriere detaliată a laptopului și imagini atunci când veți accesa pagina noului produs. Puteți fi sigur că în acest fel achiziționați o tehnologie dovedită, cu performanțe mult mai bune decât un computer nou. Cu siguranță că economiile tangibile vor fi ceva de care vă veți bucura și vă vor permite să alocați fondurile pentru alte plăceri.

Bine ați venit în lumea Zenwire.eu. Aici veți găsi cel mai bun hardware la cele mai bune prețuri.

înalt
Magazinul este în modul de previzualizare
Vezi versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper.pl