la casă În concluzie: 0,00 Lei
  Luni-Vineri 10:30-16:00
box

Livrare în termen de 2-5 zile lucrătoare.

car

Veți primi un număr de urmărire pentru a vă urmări expedierea.

calendar

Până la 21 de zile politica de returnare

product-return

Se intoarce la depozitul intern fara probleme

awards

Magazin oficial Zenwire

credit-card

Plăți sigure și convenabile.

star

Cumpărați în siguranță. Vom avea grijă de drepturile dumneavoastră.

Nu au fost găsite produse care să corespundă criteriilor specificate.

Nu sunteți singur dacă vă simțiți în nesiguranță acasă. De aceea, este important să vă asigurați că locuința este cât mai sigură posibil, mai ales atunci când nu sunteți acolo. Un interfon video este foarte util în acest sens, deoarece oferă o securitate cum nu a mai fost niciodată. Întrebarea este: cum funcționează un interfon video? Când ar trebui să cumpărați unul pentru casa dvs.?

Cum funcționează un interfon video?

Un interfon video funcționează permițând persoanei care apasă pe butonul de intrare să comunice în direct cu cineva din interior prin intermediul unei camere și al unui microfon instalate. Îi puteți vedea și vorbi cu ei, fără să deschideți ușa sau poarta de la intrare (ceea ce vă face casa invulnerabilă în fața intrușilor).
Odată instalat, un interfon video oferă un nivel suplimentar de securitate și liniște sufletească proprietarilor de locuințe și familiilor acestora. Indiferent dacă sunteți la serviciu, faceți comisioane sau sunteți în vacanță, faptul că știți că cineva poate vedea și vorbi cu oricine se află la ușă vă va face să vă simțiți mai liniștit. Așadar, dacă sunteți în căutarea unui plus de securitate și liniște sufletească, atunci un interfon video este soluția perfectă!

Când este util un interfon video?

De fapt, în orice situație. Imaginați-vă că sunteți în vacanță și cineva sună la soneria apartamentului sau casei dumneavoastră, la câteva sute de kilometri distanță de dumneavoastră. Poate că este vorba de un curier, poate de un vecin care vrea să vă anunțe că s-a spart o țeavă și că aveți nevoie de acces în apartament. În loc să dați numărul dumneavoastră de telefon fiecărei persoane, puteți avea un interfon ca dispozitiv de comunicare în caz de criză.

Recent, a devenit din ce în ce mai popular printre persoanele în vârstă. Este o formă sigură de comunicare cu persoana de la ușă și vă permite să verificați cu cine aveți de-a face fără a fi nevoie să deschideți ușa! Pentru persoanele în vârstă, un interfon video va crește semnificativ sentimentul de siguranță în interiorul propriilor patru pereți.

Indiferent de motivul pentru care vă decideți să achiziționați acest echipament, Zenwire vă garantează un produs de calitate superioară. Vă invităm în lumea noastră de electronice, care vă va atrage cu siguranță. Zenwire.eu este un magazin care oferă soluții pentru a face viața de zi cu zi mai ușoară, cu cea mai mare grijă pentru clienți. Vă oferim produse de cea mai bună calitate și transport rapid, astfel încât să vă puteți bucura de noul dvs. echipament cât mai curând posibil.

înalt
Magazinul este în modul de previzualizare
Vezi versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper.pl