la casă În concluzie: 0,00 Lei
  Luni-Vineri 10:30-16:00
box

Livrare în termen de 2-5 zile lucrătoare.

car

Veți primi un număr de urmărire pentru a vă urmări expedierea.

calendar

Până la 21 de zile politica de returnare

product-return

Se intoarce la depozitul intern fara probleme

awards

Magazin oficial Zenwire

credit-card

Plăți sigure și convenabile.

star

Cumpărați în siguranță. Vom avea grijă de drepturile dumneavoastră.

Căutați un încărcător rapid de telefon care să fie sigur și care să vă asigure că veți putea încărca nu unul, ci trei dispozitive cu el? Ați ajuns la locul potrivit, aruncați o privire la oferta magazinului nostru.
Încărcarea rapidă nu este posibilă doar cu încărcătoarele inductive, încărcătoarele tradiționale de telefon sunt, de asemenea, o soluție excelentă.

Încărcare rapidă? Alegeți încărcătoare cu tehnologie Quick Charge

Datorită tehnologiei Quick Charge 3.0, vă puteți bucura de un telefon încărcat rapid în doar câteva minute. De asemenea, este important să rețineți că încărcătoarele disponibile în magazinul nostru selectează automat curentul optim pentru dispozitivul dvs., astfel încât telefonul, tableta sau laptopul dvs. să fie încărcat rapid.

Design interesant și durabilitate - descoperiți gama noastră de încărcătoare

Încărcătoarele noastre de telefon sunt fabricate din materiale de cea mai bună calitate (ABS), astfel încât le puteți lua cu dvs. peste tot fără teama de deteriorare.

Compatibilitate? Încărcătoarele noastre de rețea se potrivesc oricărui dispozitiv!

Încărcătoarele disponibile în magazinul nostru sunt compatibile. Acestea sunt ideale pentru încărcarea telefoanelor, precum și a tabletelor sau a consolelor, iar cu trei intrări le puteți încărca pe toate în același timp. Încărcătoarele noastre de rețea au intrări diferite, astfel încât pot gestiona diferite dispozitive fără probleme.

Încărcarea simultană a mai multor dispozitive diferite cu intrări diferite? Cu încărcătoarele noastre este posibil!
În plus, încărcătoarele noastre de rețea au diferite tipuri de intrare, astfel încât să puteți alege cu ușurință pe cel de care aveți nevoie. Aruncați o privire la toate ofertele din această categorie și veți găsi cu siguranță încărcătorul de rețea potrivit pentru dumneavoastră.

Călătoriți în străinătate și nu sunteți sigur că încărcătorul dvs. de rețea se va potrivi într-o priză de acolo? Încărcătorul nostru de telefon se potrivește la majoritatea prizelor din țările Uniunii Europene.

Încărcarea telefonului, a tabletei sau a altui dispozitiv nu a fost niciodată mai ușoară, așa că achiziționați astăzi încărcătoarele noastre de rețea, care sunt concepute pentru sarcini speciale. Cu ele, veți avea un dispozitiv încărcat și gata de utilizare în câteva minute, ceea ce este foarte important dacă vă folosiți mult telefonul, tableta sau laptopul în timpul serviciului. Timpul înseamnă bani, iar cu încărcătoarele noastre de rețea veți economisi foarte mult timp.

Livrare gratuită și rapidă? Vezi ce ți-am pregătit!

Consultați întreaga noastră gamă și faceți o achiziție de cel puțin 159 zł pentru a beneficia de livrare gratuită. În plus, vă puteți baza pe o livrare foarte rapidă. Plasați comanda până la ora 1400 și ridicați produsele chiar a doua zi. Bucurați-vă de cumpărături!

Vedeți și produsele din categoriile: Încărcătoare de mașină și powerbanks și cabluri de încărcare.

înalt
Magazinul este în modul de previzualizare
Vezi versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper.pl