la casă În concluzie: 0,00 Lei
  Luni-Vineri 10:30-16:00
box

Livrare în termen de 2-5 zile lucrătoare.

car

Veți primi un număr de urmărire pentru a vă urmări expedierea.

calendar

Până la 21 de zile politica de returnare

product-return

Se intoarce la depozitul intern fara probleme

awards

Magazin oficial Zenwire

credit-card

Plăți sigure și convenabile.

star

Cumpărați în siguranță. Vom avea grijă de drepturile dumneavoastră.

Carcasa SSD M.2 NVMe/SATA PCIe Zenwire, USB Type-C 3.0 M2, Aluminiu, Gri inchis Carcasa SSD M.2 NVMe/SATA PCIe Zenwire, USB Type-C 3.0 M2, Aluminiu, Gri inchis
Furnizor: Zenwire
Preț:

127,19 Lei

Regular price: 133,55 Lei

Lowest price: 127,19 Lei
buc.
Afișați mai multe
  • Reducere
HUB ADAPTATOR Carcasa SSD USB-C M2 8in1 HDMI 4K SD USB 3.0 PD M.2 Zenwire HUB ADAPTATOR Carcasa SSD USB-C M2 8in1 HDMI 4K SD USB 3.0 PD M.2 Zenwire
Furnizor: Zenwire
Preț:

292,58 Lei

Regular price: 356,20 Lei

Lowest price: 356,20 Lei
buc.
Afișați mai multe
  • Reducere

CE ESTE O CARCASĂ SSD?

O carcasă pentru SSD este o carcasă sau o incintă în care poate fi plasată o unitate SSD pentru a o proteja împotriva deteriorării. Carcasa este fabricată din plastic sau metal și are o ușă sau un capac care poate fi închis pentru a proteja împotriva prafului, șocurilor, electricității statice și murdăriei. Golfurile pentru unități m2 sunt ideale atât pentru locuințe, cât și pentru afaceri. Merită să fie utilizat în zonele în care praful și murdăria ar putea contamina SSD-ul.

DE CE AȘ VREA O CARCASĂ DE UNITATE SSD?

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a vă proteja investiția în SSD, ar trebui să luați în considerare achiziționarea unei carcase pentru unități m2. Carcasa va ajuta la protejarea SSD-ului împotriva deteriorării și la prelungirea duratei de viață a acestuia. În plus, dacă intenționați să folosiți unitatea SSD ca dispozitiv de stocare extern, veți avea nevoie de o carcasă pentru a transforma unitatea într-un dispozitiv USB portabil.

Ce înseamnă că aveți nevoie de o carcasă m2 SDD?

Dacă sunteți în căutarea unei unități de stocare externă și doriți să utilizați USB ca metodă de conectare, veți avea nevoie de o modalitate de a combina unitatea într-un dispozitiv USB portabil. Puteți cumpăra carcase care au conectori SATA standard sau cele cu conectori mSATA; vă recomandăm să le alegeți pe acestea din urmă, deoarece oferă viteze de transfer mai mari. Pentru laptopurile care nu au un port USB sunt disponibile și adaptoare ExpressCardd.

CUM FUNCȚIONEAZĂ CARCASA SSD?

Carcasa ssd conține unitatea și o alimentează cu energie; în majoritatea cazurilor, nu este necesară instalarea de drivere sau software. De asemenea, carcasa vine de obicei cu un cablu USB, astfel încât să o puteți conecta cu ușurință la computer. După ce ați terminat de utilizat, deconectați pur și simplu cablul USB și depozitați unitatea m2 până când veți avea nevoie de ea din nou.

CÂND AR TREBUI SĂ CUMPĂR O CARCASĂ SDD?

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a vă proteja investiția, vă recomandăm să cumpărați cât mai curând posibil o carcasă ssd pentru SSD-ul dumneavoastră! Acestea sunt disponibile atât în plastic, cât și în metal, cu conectori SATA sau mSATA. Nu uitați să verificați dacă laptopul dvs. are un port USB înainte de a achiziționa un locaș pentru unitate m2.


Zenwire vinde cele mai bune carcase SSD de pe piață. Calitatea lor depășește concurența și păstrează estetica. Aruncați o privire la oferta noastră și comandați astăzi! Zenwire.eu - magazinul tău unic pentru cel mai bun hardware!

înalt
Magazinul este în modul de previzualizare
Vezi versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper.pl