la casă În concluzie: 0,00 Lei
  Luni-Vineri 10:30-16:00
box

Livrare în termen de 2-5 zile lucrătoare.

car

Veți primi un număr de urmărire pentru a vă urmări expedierea.

calendar

Până la 21 de zile politica de returnare

product-return

Se intoarce la depozitul intern fara probleme

awards

Magazin oficial Zenwire

credit-card

Plăți sigure și convenabile.

star

Cumpărați în siguranță. Vom avea grijă de drepturile dumneavoastră.

Există mai multe tipuri diferite de cabluri de încărcare unice disponibile pe piață. Cel mai comun tip este cablul USB la micro USB. Acest cablu este utilizat pentru a încărca mai multe tipuri diferite de dispozitive mobile, inclusiv smartphone-uri, tablete și e-readere. Un alt tip popular de cablu unic de încărcare este cablul cu conector Lightning, care este un cablu USB. Acesta este un accesoriu esențial în fiecare casă, birou și mașină. Acesta este utilizat pentru a transfera fișiere, dar cel mai frecvent pentru a încărca dispozitive mobile, cum ar fi smartphone-urile și tabletele. Cu ajutorul cablurilor USB puteți transfera rapid fișiere de pe telefon pe computer. De asemenea, este o idee bună să aveți cabluri USB suplimentare, astfel încât să le aveți întotdeauna la îndemână și să aveți timp să căutați un cablu pierdut. Oferim încărcătoare wireless clienților noștri care doresc să își încarce telefonul fără fir.

La ce ar trebui să fiu atent atunci când cumpăr un cablu pentru telefonul meu?

Cel mai important lucru este să alegeți conectorul potrivit. Oferim cabluri USB - Micro USB, USB - Lightning, USB - USB tip C. Oferim cabluri care acceptă tehnologia de încărcare rapidă Quick Charge. Sunt disponibile și alte variante de USB tip C - HDMI , DisplayPort - USB tip C. De asemenea, produsele noastre se caracterizează prin funcționalitate, durabilitate și estetică a manoperei. O alegere foarte populară sunt cablurile USB împletite. Astfel, cablurile nu se încurcă și sunt mai ușor de utilizat. În plus, cablurile împletite sunt mai rezistente la deteriorări.

Cablurile Zenwire sunt fabricate din cele mai fine țesături de metale de înaltă calitate, care se caracterizează printr-o conductivitate și rezistență mare la deteriorare. Acestea sunt cabluri sigure care vă protejează dispozitivele de supratensiuni, supratensiuni de curent. Un avantaj suplimentar este transferul rapid de date - această caracteristică îi va mulțumi cu siguranță pe cei cărora le pasă de transferul rapid de date între dispozitive.

Indiferent de cablul pe care îl alegeți, vă garantăm produse de calitate superioară, care vor dura ani de zile. Construcția lor robustă asigură o protecție adecvată și păstrează funcționalitatea pentru o perioadă lungă de timp. Aruncați o privire la gama Zenwire astăzi și ușurați-vă viața.

 

înalt
Magazinul este în modul de previzualizare
Vezi versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper.pl