la casă În concluzie: 0,00 Lei
  Luni-Vineri 10:30-16:00
box

Livrare în termen de 2-5 zile lucrătoare.

car

Veți primi un număr de urmărire pentru a vă urmări expedierea.

calendar

Până la 21 de zile politica de returnare

product-return

Se intoarce la depozitul intern fara probleme

awards

Magazin oficial Zenwire

credit-card

Plăți sigure și convenabile.

star

Cumpărați în siguranță. Vom avea grijă de drepturile dumneavoastră.

Dacă aveți nevoie de o conexiune la internet stabilă și rapidă, cablurile Ethernet sunt pentru dumneavoastră. Atunci când alegeți un cablu RJ45, cu cât viteza de transmisie este mai mare, cu atât mai bine. Cel mai rapid standard de transfer de date este Gigabit Ethernet, cu rate de transfer de date de până la 1000 Mbps. Oferim cabluri de diferite lungimi, astfel încât să puteți găsi produsul potrivit adaptat nevoilor dumneavoastră.

De ce aveți nevoie de un cablu de rețea?

Cablurile de rețea sunt utilizate pentru a transfera date și informații între laptopuri, imprimante și alte dispozitive de birou. O conexiune stabilă joacă, de asemenea, un rol esențial atunci când jucați jocuri pe o consolă sau pe un computer. Cablurile Ethernet sunt utilizate pentru a transfera date și informații între calculatoare, imprimante și alte echipamente de birou. O conexiune stabilă este, de asemenea, esențială atunci când jucați jocuri pe o consolă sau pe un computer. Cablurile de rețea sunt disponibile într-o varietate de lungimi, astfel încât puteți alege produsul potrivit pentru nevoile dumneavoastră. Majoritatea tipurilor populare de cabluri Ethernet au fost testate pentru compatibilitate cu mărci populare precum Apple, HP și Dell. În catalogul nostru veți găsi o gamă largă de cabluri de rețea. Puteți cumpăra de la noi cablu Ethernet RJ45 în cele mai populare lungimi. Dacă sunteți în căutarea unui cablu cu cea mai mare viteză de transmisie, ar fi bine să investiți în una dintre unitățile noastre. Magazinul nostru oferă cabluri Zenwire. Dacă aveți nevoie de informații suplimentare despre oricare dintre produsele prezentate aici, vă rugăm să contactați departamentul nostru de servicii pentru clienți prin e-mail sau telefonic.

De ce un cablu Ethernet de la Zenwire?

Calitate, calitate și iar calitate. Nu uitați că, pe lângă parametrii de transmisie slabi, cablurile ieftine pot provoca daune ireparabile echipamentului dumneavoastră. Uneori, un astfel de cablu poate provoca un pericol direct pentru dumneavoastră ca utilizator! Nu vă expuneți la pierderi, nu vă puneți în pericol sănătatea. Nu merită să experimentați cu înlocuitori mai ieftini de calitate îndoielnică. Optați pentru soluții dovedite, care sunt cablurile de la Zenwire.eu. Calitatea noastră a fost deja apreciată de mulți clienți care revin cu nerăbdare la magazinul nostru online pentru alte echipamente. Noi înșine folosim cu succes soluțiile noastre de mulți ani și garantăm pentru calitatea produselor pe care vi le livrăm. Deci, nu vă faceți griji în privința calității - puteți avea încredere în Zenwire! Aruncați o privire la întreaga gamă de produse din magazin acum și plasați comanda. Dacă aveți întrebări, vom fi bucuroși să vă ajutăm!

 

înalt
Magazinul este în modul de previzualizare
Vezi versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper.pl