la casă În concluzie: 0,00 Lei
  Luni-Vineri 10:30-16:00
box

Livrare în termen de 2-5 zile lucrătoare.

car

Veți primi un număr de urmărire pentru a vă urmări expedierea.

calendar

Până la 21 de zile politica de returnare

product-return

Se intoarce la depozitul intern fara probleme

awards

Magazin oficial Zenwire

credit-card

Plăți sigure și convenabile.

star

Cumpărați în siguranță. Vom avea grijă de drepturile dumneavoastră.

Alte adaptoare - cabluri - adaptoare și hub-uri

Adaptor Lightning Ethernet Rj45 LAN iPhone iPad Adaptor Lightning Ethernet Rj45 LAN iPhone iPad
Furnizor: Zenwire
Preț:

89,02 Lei

Regular price: 114,47 Lei

Lowest price: 101,77 Lei
buc.
Afișați mai multe
  • Reducere
Cablu adaptor Lightning HDMI FHD USB iPhone iPad Cablu adaptor Lightning HDMI FHD USB iPhone iPad
Furnizor: Zenwire
Preț:

58,49 Lei

Regular price: 63,58 Lei

Lowest price: 63,58 Lei
buc.
Afișați mai multe
  • Reducere

Căutați carduri de rețea Gigabit Ethernet, adaptoare USB-C, hub-uri, adaptoare, adaptoare, adaptoare de alte tipuri, Mini Jack, Iluminare?
Atunci ați ajuns la locul potrivit! Magazinul nostru vă oferă o selecție largă de produse la prețuri foarte bune. Calitatea produselor noastre este ridicată, ceea ce ne diferențiază de concurență. Încercăm în mod constant să îmbunătățim calitatea produselor noastre, motiv pentru care avem o selecție destul de mare de produse, inclusiv cele mai populare modele. Livrarea noastră este rapidă, eficientă și sigură, ceea ce ne permite nu numai să vă îndeplinim toate dorințele, ci și să vă câștigăm încrederea. După cum puteți vedea, există multe avantaje care vă vor ajuta să faceți alegerea corectă. Garantăm calitatea înaltă a produselor noastre. Suntem încrezători în ceea ce oferim, așa că încercați cu risc și fără remușcări.

Toate produsele disponibile la noi au o serie de caracteristici de securitate pentru a vă proteja datele, dispozitivele, dar și pe dumneavoastră. Produsele cumpărate din surse îndoielnice vă pot expune la pagube materiale, dar și la sănătatea dumneavoastră. Acest lucru se datorează faptului că există situații în care utilizarea unor echipamente de calitate slabă provoacă scurtcircuite, șocuri electrice sau pierderea datelor la care țineți.

Adaptoarele de rețea oferite de magazinul ZENWIRE.EU garantează cei mai buni parametri de transmisie.

Parametrii tehnici ai plăcilor de rețea Zenwire nu sunt promisiuni deșarte ca în cazul înlocuitorilor mai ieftini disponibili la concurență. Cardurile noastre de rețea oferă cea mai bună viteză de conectare, stabilitate și fiabilitate. Odată achiziționat, un card va dura ani de zile!

Centrele noastre de calculatoare vă oferă libertatea de a opera în orice situație.

Extindeți porturile USB cu numărul de care aveți nevoie, conectați dispozitivele externe corespunzătoare, fără a pierde calitatea conexiunii. De ce? Pentru că Zenwire nu face compromisuri în ceea ce privește calitatea! Vă oferim doar produse de top, de a căror achiziție vă veți bucura mult timp.

Cablurile USB, adaptoarele Mini Jack pe care le oferim clienților noștri sunt uimitoare în calitate.

Când o poți simți? În primul rând, în timpul activităților de zi cu zi, cum ar fi încărcarea fișierelor pe computer de pe telefon și viceversa, sau atunci când ascultați muzica preferată. Oricine se preocupă de calitatea muzicii pe care o ascultă va fi încântat de sunetul cristalin.

Oferim, de asemenea, stații de andocare, adaptoare de la porturile populare utilizate pe produsele Apple la alte porturi, prelungitoare USB și alte produse care vă vor permite să vă transformați dispozitivele de bază în adevărate mașini cu posibilități nelimitate.

Vă urăm bun venit în lumea Zenwire.eu - sunteți în locul potrivit pentru a începe să vă schimbați!

înalt
Magazinul este în modul de previzualizare
Vezi versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper.pl