la casă În concluzie: 0,00 Lei
  Luni-Vineri 10:30-16:00
box

Livrare în termen de 2-5 zile lucrătoare.

car

Veți primi un număr de urmărire pentru a vă urmări expedierea.

calendar

Până la 21 de zile politica de returnare

product-return

Se intoarce la depozitul intern fara probleme

awards

Magazin oficial Zenwire

credit-card

Plăți sigure și convenabile.

star

Cumpărați în siguranță. Vom avea grijă de drepturile dumneavoastră.

Sunteți în căutarea celor mai bune adaptoare de calitate pentru aparatele dvs. de acasă sau de afaceri?

Ați ajuns la cea mai bună adresă. Magazinul zenwire.eu are pentru tine soluții care cu siguranță îți vor aduce o mulțime de beneficii!

Cablurile de la Mini Display Port la HDMI vă vor permite să transformați orice ecran extern într-un home cinema atunci când vă conectați computerul la acesta cu ajutorul acestui dispozitiv. Puteți viziona filme în Full HD și în home cinema la volum maxim. Acest lucru se datorează faptului că volumul maxim posibil al acestui adaptor asigură un sunet de înaltă calitate pe ecranul extern. Acest convertor de cablu mini DisplayPort de înaltă calitate va face ca capacitățile existente ale echipamentului dvs. să treacă printr-o schimbare uimitoare. Veți intra într-un nivel superior de experiență, iar calitatea imaginii și a sunetului vă va surprinde în mod plăcut.

ADAPTER/CABUL DE LA USB-C 3.1 LA DISPLAYPORT 4K 60HZ 1.8M este o altă sugestie pentru clienții noștri. Acest tip de adaptor va fi cu siguranță pe placul utilizatorilor de MacBook care se confruntă cu problema estompării Wi-Fi după conectarea cablurilor fără o carcasă de plastic adecvată pentru a preveni interferențele. Cablurile noastre sunt prevăzute cu protecție din plastic ABS pentru harnașamentul cablurilor pentru a elimina problema interferențelor.

Grozav, nu? Și ce altceva oferim clienților? Cea mai bună calitate a cablului. Zenwire depune eforturi mari în timpul fabricării fiecărui dispozitiv pe care îl oferim, astfel încât aveți garanția că produsul Zenwire pe care îl achiziționați va fi întotdeauna de cea mai înaltă calitate. Această atenție la detalii asigură faptul că produsele Zenwire nu sunt doar excelente din punct de vedere tehnic, ci și plăcute din punct de vedere estetic. Produsele Zenwire sunt elegante în fiecare detaliu, produse care vă permit să ieșiți în evidență din mulțime.

Gama include toate tipurile de componente pentru dispozitive precum computere, tablete, laptopuri și smartphone-uri, care sunt, de asemenea, ultraușoare în comparație cu omologii lor de la alte companii. De ce este acest lucru important? În primul rând, vă va ușura călătoriile atunci când trebuie să vă luați cu dvs. accesoriile.

Zenwire.eu vă invită în lumea sa. Magazinul nostru vă va permite să faceți schimbări care vă vor afecta în mod pozitiv experiența de lucru și de divertisment pe dispozitivele multimedia mobile și desktop. Aruncați o privire la gama largă oferită în magazinul nostru astăzi și plasați comanda. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să vă adresați specialiștilor noștri, care vor fi bucuroși să vă răspundă la întrebări.

înalt
Magazinul este în modul de previzualizare
Vezi versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper.pl