la casă În concluzie: 0,00 Lei
  Luni-Vineri 10:30-16:00
box

Livrare în termen de 2-5 zile lucrătoare.

car

Veți primi un număr de urmărire pentru a vă urmări expedierea.

calendar

Până la 21 de zile politica de returnare

product-return

Se intoarce la depozitul intern fara probleme

awards

Magazin oficial Zenwire

credit-card

Plăți sigure și convenabile.

star

Cumpărați în siguranță. Vom avea grijă de drepturile dumneavoastră.

Adaptor Lightning Ethernet Rj45 LAN iPhone iPad Adaptor Lightning Ethernet Rj45 LAN iPhone iPad
Furnizor: Zenwire
Preț:

89,02 Lei

Regular price: 114,47 Lei

Lowest price: 101,77 Lei
buc.
Afișați mai multe
  • Reducere
Cablu adaptor Lightning HDMI FHD USB iPhone iPad Cablu adaptor Lightning HDMI FHD USB iPhone iPad
Furnizor: Zenwire
Preț:

58,49 Lei

Regular price: 63,58 Lei

Lowest price: 63,58 Lei
buc.
Afișați mai multe
  • Reducere

CE ADAPTOR DE ILUMINAT SĂ ALEGEȚI?

Există multe cabluri și adaptoare Lightning diferite disponibile pe piață.

Există mai multe tipuri diferite de adaptoare și cabluri pe care le puteți utiliza pentru a vă conecta iPhone-ul la diverse dispozitive și accesorii.

Când vine vorba de conectarea iPhone la dispozitive auxiliare, aveți mai multe opțiuni. Puteți utiliza un adaptor sau un cablu. Adaptoarele tind să fie mai scumpe, dar oferă o conexiune mai perfectă. Cablurile sunt mai ieftine și mai ușor de găsit, dar nu oferă întotdeauna cea mai bună calitate a sunetului. În cele din urmă, dumneavoastră decideți care este cea mai bună opțiune pentru dumneavoastră.

Cel mai comun tip de adaptor este adaptorul Lightning la USB, care este utilizat pentru a conecta iPhone-ul la un computer sau la un alt dispozitiv USB. Există, de asemenea, adaptoare Lightning la HDMI, care vă permit să vă conectați iPhone-ul la un televizor HD, și adaptoare Lightning la card SD, care vă permit să transferați fotografii și videoclipuri de pe iPhone pe un card SD.

Pentru a vă conecta iPhone-ul la un dispozitiv cu un port micro-USB, aveți nevoie de un adaptor Lightning la Micro USB.

Dacă doriți să vă conectați iPhone-ul la un dispozitiv echipat cu un port Mini-USB, veți avea nevoie de un adaptor de la Lightning la Mini USB. Acest tip de adaptor este utilizat pentru a conecta iPhone-ul la o cameră foto sau la un alt dispozitiv echipat cu un port Mini-USB.

Pentru a vă conecta iPhone-ul la un dispozitiv echipat cu prize auxiliare, veți avea nevoie de un adaptor de la Lightning la 3,5 mm. Acest tip de adaptor este utilizat pentru a conecta iPhone-ul la căști, difuzoare sau alte dispozitive audio care au o mufă auxiliară.

Dacă aveți nevoie de un cablu pentru a vă conecta iPhone-ul la un alt dispozitiv, veți avea nevoie de un adaptor cu un conector Lightning la un capăt și un conector USB standard la celălalt.

Dacă aveți nevoie de un cablu pentru a vă conecta iPhone-ul la bricheta mașinii, veți avea nevoie de un adaptor cu un conector Lightning la un capăt și un conector de 12 V CC la celălalt.

Dacă aveți nevoie de un cablu pentru a vă conecta iPhone-ul la televizor, veți avea nevoie de un adaptor cu un conector Lightning la un capăt și un conector HDMI la celălalt.

AVEȚI NEVOIE DE UN ADAPTOR SAU DE UN CABLU LIGHTNING PENTRU IPHONE?

Adaptoarele noastre Lightning HDMI sunt ideale pentru a vă conecta iPhone-ul la televizor sau la monitor. Fie că doriți să cumpărați un cablu HDMI pentru a vă conecta iPhone-ul la televizor sau aveți nevoie de un cablu de încărcare mai lung, le veți găsi în magazinul nostru.

Fie că sunteți în căutarea unui adaptor sau a unui cablu, există o mulțime de opțiuni disponibile pentru a vă satisface nevoile. Deci, de ce să nu alegi unul dintre aceste adaptoare sau cabluri și să începi să folosești toate accesoriile tale cu iPhone-ul tău?

înalt
Magazinul este în modul de previzualizare
Vezi versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper.pl