la casă În concluzie: 0,00 Lei
  Luni-Vineri 10:30-16:00
box

Livrare în termen de 2-5 zile lucrătoare.

car

Veți primi un număr de urmărire pentru a vă urmări expedierea.

calendar

Până la 21 de zile politica de returnare

product-return

Se intoarce la depozitul intern fara probleme

awards

Magazin oficial Zenwire

credit-card

Plăți sigure și convenabile.

star

Cumpărați în siguranță. Vom avea grijă de drepturile dumneavoastră.

Încărcătoarele noastre de înaltă calitate vă vor ajuta să vă încărcați telefonul sau tableta rapid și convenabil.

Încarcă-ți mai repede smartphone-ul cu ajutorul tehnologiei Quick Charge 3.0. Cu o gamă largă de opțiuni, poți decide cum vrei să îți încarci echipamentul. Puteți alege între încărcătoare inductive, încărcătoare de rețea și cabluri individuale, cum ar fi USB-C, iPhone Lightning și micro USB. Decideți singur dacă preferați să vă încărcați telefonul sau tableta prin cablu sau fără fir cu un încărcător inductiv. Tot aici veți găsi și încărcătoare pentru mașini. Explorați gama largă de opțiuni de încărcare pentru dispozitivele dvs. și găsiți o soluție care să vă satisfacă pe deplin nevoile.

De ce să alegeți Zenwire.eu?

La Zenwire.eu avem o selecție mare de încărcătoare și accesorii de încărcare. Oferim o gamă largă de opțiuni de încărcare, astfel încât să puteți alege cea mai bună soluție posibilă pentru dvs. sau ca un cadou pentru altcineva. Oricare ar fi preferința dumneavoastră, avem încărcătorul potrivit pentru dumneavoastră.

Încărcătoarele din gama noastră sunt produse de calitate la un preț accesibil. Aveți posibilitatea de a achiziționa încărcătoare, cabluri de încărcare sau încărcătoare individuale. Produsele noastre au fost concepute cu gândul la mediu și sunt conforme cu RoHS, ceea ce înseamnă că nu conțin materiale periculoase.

Soluții de încărcare pentru toată lumea.

Oferim o gamă largă de încărcătoare inductive care pot fi utilizate în orice situație. Puteți alege între încărcătoare plate, tăvi de încărcare și încărcătoare verticale. Dacă călătoriți frecvent, o tavă de încărcare este o modalitate excelentă de a economisi spațiu pe noptieră.

De asemenea, în gama noastră veți găsi încărcătoare inductive fără fir, care vă vor permite să vă încărcați telefonul fără cabluri. Toate produsele noastre sunt disponibile într-o gamă de culori atractive, astfel încât să se potrivească cu orice interior. 

Care sunt avantajele soluțiilor de încărcare?

Încărcarea smartphone-ului sau a tabletei dvs. este rapidă și ușoară cu încărcătoarele noastre. Vă puteți încărca telefonul oriunde vă aflați, în loc să așteptați ore întregi să se încarce acasă. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să așteptați toată ziua ca dispozitivul să se încarce, deoarece tot ce aveți nevoie este o priză obișnuită. Puteți alege între încărcătoare cu viteze de încărcare diferite, astfel încât să vă puteți încărca întotdeauna telefonul rapid și convenabil.

Cablurile de încărcare reprezintă, de asemenea, o parte importantă a gamei noastre. Avem cabluri USB-C, Lightning și micro USB disponibile în diferite lungimi, astfel încât nu va trebui să vă mai faceți griji că veți rămâne fără cablu. Pur și simplu decideți ce lungime de cablu doriți să alegeți și adăugați-o în coș. Bucurați-vă!

înalt
Magazinul este în modul de previzualizare
Vezi versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper.pl